De ultieme cadeautip aan een zwangere vriendin, familie of collega? De Milestone Baby Cards! Met deze vrolijk geïllustreerde kaartjes leg je de meest bijzondere momenten van je baby’s eerste jaar vast. Van het eerste lachje tot de eerste stapjes en het moment dat de kleine gaat staan. Ik kreeg de Milestone Baby Cards cadeau van een vriendinnetje van mij en ik laat je graag een sneak preview zien van deze leuke kaartjes.

De Milestone Baby Cards worden steeds populairder en zijn een geliefd kraamcadeau. En geen wonder. De 30 kaartjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en markeren de meest leuke, spannende en bijzondere momenten van het eerste jaar van je kleintje. Bovendien worden de Milestone Baby Cards geleverd in een mooie giftbox.

milestone-baby-kaarten

Hoe werkt Milestone Baby Cards?

Het concept is heel simpel. Is je baby een maand oud, heeft ‘ie voor het eerst gestaan of gelachen? Leg dit bijzondere moment vast met de Milestone Baby Card. Schrijf de datum op de juiste kaart en fotografeer je baby samen met het kaartje. Het resultaat is een superleuke foto voor in het album die je altijd weer terug doet denken aan dat ene speciale moment met je kleintje.

Milestone Baby Cards

De Milestone Baby Cards zijn inmiddels verkrijgbaar in meerdere series. Van de originele baby cards (zoals hier getoond) tot speciale minicards. Daarnaast is er sinds kort ook een Nijntje versie op de markt en hebben ze de collectie uitgebreid met Milestone Pregnancy Cards waarmee je alle bijzondere momenten van de zwangerschap vast legt. Kortom: de Milestone Baby Cards zijn het ultieme cadeau (voor jezelf of iemand anders) om deze bijzondere tijd in je leven mee vast te leggen.

Ken jij de Milestone Baby Cards al?