Hoi ik ben Eline en ik ben lichtelijk verslaafd aan mijn mobiel. Lichtelijk inderdaad, want in sociale situaties (lees: lunchdates, theedrink sessies met vriendinnen en romantische avondjes met manlief) kan ik mijn mobiele telefoon zonder pardon in de tas laten. Maar in andere situaties is mijn telefoon vrijwel altijd aan mijn hand gekleefd.

24/7 online

Even mijn mail checken, Instagram bijhouden en zien wat vrienden doen op Facebook. Ik ben een tikje verslaafd. Zeker nu tijdens mijn verlof zijn mijn telefoon en ik beste vrienden. Geen wonder dat mijn batterij sneller leeg is dan ooit tevoren. Bovendien begin ik al te zweten zodra mijn telefoon onder de 50% komt. Paniek! Want voor je het weet is ‘ie leeg en ik onbereikbaar. Iets wat overdreven (echt?!), aangezien ik dan nog uren vooruit kan met mijn telefoon. Op mezelf toch te kalmeren leek mij een powerbank (ook wel te vinden in de categorie opladers) een goed idee. Op deze manier heb ik altijd de mogelijkheid om mijn telefoon snel op te laden. Geen gestress meer dus!

oplader

Powerbank, poweroplader

Licht, stijlvol en makkelijk om mee te nemen. Aan deze drie eisen moest mijn nieuwe powerbank voldoen. En dat is gelukt. De Xiaomi Universele Powerbank heeft het allemaal. De powerbank is slechts 9.9mm dun en lekker licht. Perfect voor in de tas dus. De LED indicator geeft daarnaast precies aan hoe vol ‘ie is. Volgens de site kan de Powerbank de iPhone 5 twee keer opladen. Uiteraard hebben we dit even getest en yep: mijn mobiel was twee keer (bijna) leeg en de powerbank wist mijn mobiel weer vliegensvlug op te laden. Daarnaast oogt de powerbank ook behoorlijk fijn. Kortom: een superpraktische en stijlvolle oplader en perfect voor elke mommy-on-the-go!
Ook geinteresseerd in een powerbank? Ik heb de mijne van gsmpunt.nl. Een webshop waar je alles vind op het gebied van telefoon accessoires, telefoons en tablets. The place to be dus voor leuke S6 Edge Plus hoesjes, handige carkits en screenprotectors maar ook je nieuwste iPad Mini of Galaxy S6 bestel je bij gsmpunt.nl

Hoe snel is jouw batterij van je mobiele telefoon leeg?