Fris, vrolijk van kleur en ideaal voor de lente. Coral, ook wel koraal of koraalroze genoemd, is één van mijn lievelingskleuren voor dit voorjaar. Geen wonder want deze fijne kleur is ideaal voor iedereen die, net als ik, de winter helemaal beu is. Weg met alle donkere kleuren, tijd voor vrolijke tinten die zorgen voor dat instant zomergevoel. Hoe je deze fijne kleur combineert, laat ik je graag zien door onderstaande inspiratie foto’s!

Coral combineren

Koraalroze combineert moeiteloos met andere frisse tinten als wit en mintgroen (ja, echt!). Ook beige, bruin en denim mixen en matchen prima met deze vrolijke voorjaarstint. Ook erg mooi is de combi frisgroen, felroze en coral. Je moet het wel durven maar het resultaat is, zoals je ziet, verbluffend mooi!

Verschillende tinten coral

Coral komt in veel verschillende tinten. Je hebt de meer coralpink waarbij de roze tint het meest overheerst en je hebt ook coral die wat meer naar oranje neigt. Beide kleuren zijn, naar mijn idee, stunning en doordat ze allebei lekker knal en fris zijn perfect voor lange zwoele zomeravonden.

Wat vind jij van deze kleur?