Fel, kleurrijk en lekker gedurfd. De neontrend is voor iedereen die wel houdt van een knallend item in haar garderobe en het niet erg vind om op te vallen. Want opvallen doe je sowieso met een neon item in je outfit. Of dat nou een paar killer heels zijn in neongeel of een knalroze, bijna lichtgevend, jurkje of topje. Neon is altijd nadrukkelijk aanwezig.

Neon trend 2013

Neon is ook deze lente en zomer een absolute hit. We zien neontinten vooral in combinatie met denim, wit en zwart. Maar wil je echt opvallen, dan ga je voor neon en nog meer neon. Neongroen en neonroze gaan namelijk verrassend goed samen. Iets te heftig allemaal? Een neon clutch of een smal riempje in de taille in knaloranje is ook een prima optie voor iedereen die het graag wat meer bescheiden houdt.

Neon combineren

Neon is al heel erg schreeuwerig en ‘out there’. Kies dus voor één neonitem dat lekker mag opvallen en houd de rest van je outfit basic en rustig. Een felgekleurde hak staat bijvoorbeeld mooi bij een lichte jeans een witte losvallende top. Een neonshirt wordt in evenwicht gebracht door een zwarte of witte skinny en nude heels. Een goeie match vinden tussen opvallend en basic is key bij het toepassen van neon in je outfit.

Wat vind jij van de neon trend?