Zwart en wit is een ijzersterke combinatie waar je eigenlijk nooit fout mee kunt gaan. Stijlvol, sophisticated en altijd goed. Dit voorjaar zien we deze fijne mix overal terugkomen: in je kleding, maar ook bijvoorbeeld op je nagels in de vorm van creatieve nailarts. Benieuwd? Ik laat je de mooiste combinaties zien in een zwart/wit jasje.

It’s black, it’s white

Favoriete designers als Michael Kors en Oscar de la Renta toonde ons al prachtige zwart/wit combinaties op de internationale catwalks. Oogverblindend en superchique. Alleen maar zwart en wit saai? Allerminst! Kies voor mooie stofjes (satijn of chiffon) en fijne snits die je outfit verrassend en interessant maken. Ook mooie zwart/wit printjes zijn chique maar geven je outfit wel een trendy touch. Kies daarnaast voor mooie statement sieraden in zilver of goud voor net dat beetje extra luxe.

Zwart/witte nagels

Komend seizoen kies je voor zwart/wit als kleur op je nagels. Niet alleen heel chique en stijlvol, ook prima te combineren met vrijwel elke outfit. Kies voor compleet witte nagels (perfect voor de lente) of ga voor inktzwart voor een classy touch. Ook mooi en erg trendy; het combineren van zwart en wit. En hierbij geldt: hoe creatiever hoe beter.

Pop of colour

Zelfs een zwart/wit outfit kan soms wel een beetje kleur gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor neongele pumps of een knalroze clutch. Ook nagels in een opvallende, kleurrijke kleur zijn een aanrader en geven je outfit meer persoonlijkheid. Want juist door een ‘eigen’ en opvallend item toe te voegen aan je look creëer je een unieke stijl.

Wat vind jij van deze zwart/wit modetrend?