Laten we eerlijk zijn. Februari is niet onze favoriete maand. Het is nog steeds koud (en het wordt alleen maar kouder deze week…brrr!), met onze winter garderobe zijn we inmiddels wel klaar (toe aan zomerkleding!) en dan hebben we ook nog Valentijnsdag. Niet bepaald de leukste dag voor de singles onder ons. Daarom mijn lijstje met 7 must-do dingen om februari te overleven.

1. Plan een vakantie of citytrip

Dé manier om je direct een stuk beter te voelen is door een vakantie te boeken (het liefst naar de zon!) of een fijne citytrip naar een mooie stad. Alleen al de voorpret doet je bijna de kou vergeten.

2. Neem een bad

Kaarsjes aan, een goed glas wijn, een magazine en heerlijk wegdommelen in een warm bad. De perfecte manier om een druilige zondag of doordeweekse avond mee door te komen. Het liefst natuurlijk met een heerlijk badschuim erbij.

3. Ga sporten

Het lijkt nog zo ver weg, maar voor je ‘t weet is het zomer. Niet voor niets luidt het gezegde ‘Summer bodies are made in the winter’. Hup die sportkleding en hardloopschoenen aan en sporten maar.

4. Ga naar de sauna

Voor iedereen die wel wat warmte en ontspanning kan gebruiken, is een dagje naar de sauna de oplossing. Boek ook meteen een massage voor het ultieme relaxmoment.

5. Ga online shoppen

Altijd goed en vooral nu de nieuwe collecties weer binnenstromen. Dus shoppen maar die nieuwe jurkjes, leuke sandaaltjes en blousjes voor de zomer.

high tea

6. Organiseer een high tea

Warme thee, heel veel lekkere hapjes en vooral gezellige bijkletsen met vriendinnen. Een high tea is de perfecte manier om even tot rust te komen en te genieten van goed gezelschap en lekkernijen.

7. Netflixen

Zodra de temperaturen weer enigszins normaal zijn, gaan we wel weer naar buiten. Maar nu blijven we lekker binnen. Op de bank, met Netflix aan. De perfecte manier om een winterdag mee door te komen.

Hoe overleef jij de februari maand?