Sporten is voor mij dé manier om te ontspannen, in shape te komen (en te blijven) en te werken aan mijn conditie. Als ik een week niet heb gesport, merk ik ‘t meteen. Ik ben prikkelbaarder en zit minder lekker in mijn vel. Een uurtje of twee sporten per week is dus voor mij echt een must. Maar welke 5 items mogen echt niet ontbreken in mijn sporttas? Ik laat ‘t je vandaag graag zien!

1. Dopper

Sinds een paar weken gebruik ik, in plaats van een normaal waterflesje, de Dopper. Je kent ‘m waarschijnlijk wel, want vrijwel iedereen in de sportschool loopt ermee. En geen wonder. De Dopper is superfijn in gebruik, gemakkelijk schoon te maken (en hierdoor ook goed voor het milieu, want je hoeft niet steeds een nieuw waterflesje te kopen) en verkrijgbaar in allerlei superleuke kleurtjes.

2. Sport headset

Muziek luisteren tijdens het sporten is voor mij een must. Vooral uptempo muziek zorgt bij mij voor een boost en maakt dat ik ‘t sporten leuker vind en langer volhoud. Ik heb eerst geprobeerd om te luisteren met oordopjes en mijn mobiele telefoon, maar dat vond ik vooral heel irritant. De oordopjes gingen steeds uit en het zat gewoon niet lekker. Deze Avanca D1 sport headset is voor mij echt ideaal. Geen gedoe met draden, gemakkelijk te bedienen en hij zit ook nog eens lekker. Je voelt niet eens dat je ‘m ophebt. Extra fijn: zelfs als je wordt gebeld, kan je de headset blijven gebruiken. Ik heb de headset zelf in het zwart, maar hij is ook verkrijgbaar in het wit, roze en limegroen.

3. Een goede sportoutfit

De sportschool is geen modeshow, maar het helpt echt als je je goed voelt in je sportoutfit. Vooral als je nog een beetje onzeker bent over dat buikje of je slechte conditie. Ik heb zelf een sportbroek van Nike. Niet goedkoop (bij de H&M ben je goedkoper uit), maar wel eentje die lekker zit en ademt tijdens het sporten. Groot voordeel hiervan is dat je ‘t niet te warm krijgt tijdens je workout. Zeker het geld waard dus.

4. Sportbh

Voor de juiste steun is een sportbh een onmisbaar item in je garderobe. Deze van de Hunkemoller is echt mijn favoriet. Biedt de juiste steun tijdens je workout (vooral als je gaat hardlopen of een intensieve cardio doet) en oogt tegelijkertijd sexy door het kant.

5. Sporttas

Dopper, headset, kleding, schoenen, handdoek…je neemt heel wat mee naar de sportschool. Vandaar dat een grote sporttas echt wel handig is om te hebben. Ik heb er destijds eentje bij de H&M gekocht. Heel erg praktisch, ruim zat en met een roze binnenvoering waardoor je dus niet uren zit te zoeken naar je sleutels of slotje voor je kluisje (wat ik bij een tas met zwarte binnenvoering wel vaak heb).

Wat is voor jou echt een must tijdens het sporten?