Zomers, opvallend en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. De bloemenprint is weer helemaal terug in het straatbeeld. En gelukkig maar, want de floralprint zorgt voor een instant voorjaarsgevoel. Ik laat je graag de leukste outfits zien, inclusief tips hoe je deze print het beste kunt dragen.

flowers-and-jeanslight-blue-floral

Lichtblauw

De bloemenprint combineert zich prima met jeans- of lichtblauw. Door de neutrale kleur blijft de drukke print mooi in evenwicht zonder overdreven aanwezig te zijn. Maak je outfit af met accessoires in de kleuren van de bloemen.

leather-flower-printleather-pants-floral-blazer

Tough it up

De bloemenprint kan vaak te lief en te romantisch ogen. Wil je je look iets meer body en rawness geven, combineer deze print dan met leder. Een leren shortje of mooie leatherlook broek maakt direct het verschil.

all-over-flower-printfloral-print-all-over

Flower on flower

Bloemen in combinatie met nog meer bloemen is een gewaagde combinatie. Maar kan, zoals in deze twee voorbeelden, een absolute showstopper zijn. Ook veelvuldig gezien in het straatbeeld: Allover-flower-suits. Broekpak met blazer in één-en-dezelfde bloemenprint. Je houdt deze look rustig door te combineren met effen grijs, wit of zwart.

Heb jij al een flowerprint item in de kast hangen?

Bron foto’s: Pinterest