Kettingen, armbanden, oorbellen, horloges, sjaaltjes… Ik ben gek op accessoires. En geen wonder, want een statement ketting, een mooie armband of een kleurrijke sjaal met dessin maakt je outfit helemaal af. Mijn hart ging dan ook een tikje sneller slaan toen ik op de webshop van Piefie terecht kwam. Deze nieuwe favoriet verkoopt trendy en stijlvolle accessoires waar ieder modemeisje heel – heel erg – blij van wordt. Ik laat jullie graag kennismaken met deze leuke webshop!

piefie-online-shop

Over Piefie

De collectie van Piefie is altijd up-to-date. Wekelijks worden er nieuwe accessoires toegevoegd aan de collectie. De sieraden zijn trendy, stijlvol en bovendien betaalbaar! Je hebt al een gorgeous statement ketting vanaf een eurootje of tien. Ook zijn de verzendkosten laag. Standaard €1,95 en boven de €50,- zelfs helemaal gratis. Daarnaast is Piefie ook actief op Facebook waar je de nieuwste aanwinsten uit de collectie vindt en zelfs af en toe een kortingscode. Dikke like dus!

favorieten-piefie

Favorieten van Piefie

Uiteraard kon ik het niet laten om een aantal mooie items uit de Piefie webshop te shoppen. Moeilijk kiezen, dat wel. Want alle items uit de shop zijn bijzonder mooi en bijzonder hebberigmakend. Uiteindelijk heb ik de volgende 3 items toegevoegd aan mijn collectie sieraden:

piefie-statement-kettingpiefie-statement-ketting-de

Gorgeous statement ketting

Deze statement ketting met brons en kristal heeft de toepasselijke naam Crystal Chain Necklace gekregen en wat een beauty! Ik heb ‘m al een aantal keren gedragen en keer op keer complimenten gehad over deze prachtige ketting. Groot voordeel: deze ketting past overal bij en geeft iedere outfit net dat beetje extra.

piefie-oorbellen

Bohemian oorbellen

Oorbellen mogen van mij opvallen. En dat doen deze beauties zeker! Helemaal in de bohemain stijl met zwierige veren en gouden details. Ook de turquoise kleurige steentjes zijn een favoriet. Kortom: prachtige oorbellen die je overal – van je little back dress tot je stoere jeans met bikerboots – mee kunt combineren.

ketting-piefie

Pop of colour

Op dagen dat mijn outfit niet zo kleurrijk is. Denk: zwart, wit, grijs en wellicht wat donkergroen, mag een beetje kleur niet ontbreken. Deze kleurrijke ketting is echt een must voor in je garderobe. Geeft elke outfit pit en staat prachtig bij onder meer wit.

Ken jij de webshop Piefie al?