Nieuwe ontdekking: de webshop River Blue. Een superleuke online shop met on-trend sieraden en accessoires voor echte modemeisjes. De collectie is verrassend, origineel en the best part is: River Blue koopt slechts kleine hoeveelheden in zodat je zeker weet dat je een uniek product koop. Heel fijn, want zo weet je zeker dat er niemand met dezelfde ketting, armband of oorbellen loopt. Mijn nieuwe aanwinsten van River Blue zijn uit de nieuwe collectie en naast deze twee heb ik nog meer favorieten die ik graag met je deel!

Over River Blue

River Blue verzamelt de leukste accessoires en sieraden volgens de laatste trends geïnspireerd op celebrities en de catwalks. On-trend items gegarandeerd dus. Bovendien zijn alle sieraden uit de shop verkrijgbaar voor een zacht prijsje. Want, zoals ze zelf zeggen: ‘who says you can’t look like a million bucks on a budget’. Een modecredo waar ik uiteraard heel blij van word!

River Blue nieuwe collectie

De nieuwe collectie van River Blue is net gelanceerd en is ontzettend hebberigmakend. In de collectie zien we veel statement kettingen die ook komend seizoen een blijvertje zijn in het modebeeld. Deze herfst wordt de statement ketting bovendien nog groter en gaan we meerdere statement kettingen met elkaar combineren voor een groots effect. Ook grote ringen zijn een blijvertje, maar wat ook helemaal hip wordt is het combineren van meerdere kleine ringen.

New in

royal-blue-oorbellen
Deze Royal Blue oorbellen zijn een absolute favoriet. En bovendien helemaal on-trend want blauw gaan we volop zien komend seizoen.

riverblue-oorbellenriverblue-ketting
Ook deze Angel Wings ketting is een nieuwe favoriet in mijn sieradenstash. Wat helemaal bijzonder is, dat bij elke lichtval de ketting weer anders oogt. Bovendien is de ketting makkelijk te matchen met vrijwel ieder item in mijn garderobe en geeft ‘ie elke outfit net een beetje extra pit.

Meer favorieten van River Blue

Naast deze twee nieuwe aanwinsten viel mijn oog ook op andere prachtplaatjes uit de collectie van River Blue:
river-blue-druzy-ringriver-blue-black-quilted-ba
Gave statement ring met heel wat bling – De altijd-goed zwarte tas maar ditmaal gewatteerd en helemaal hip komende winter.

river-blue-ponchosophisticated-ketting
Heerlijke poncho met aztec printSophisticated statement ketting met kleurrijke elementen.

Ken jij de webshop van River Blue al?