Dé trend van deze zomer is met recht de houten zonnebril. Deze kekke must-have is eigentijds, lekker origineel en een ware eyecatcher wanneer je deze rakker op je neus zet. Mijn liefde voor de houten zonnebril werd beantwoord door de webshop Wooden Made. Hier vind je namelijk een breed aanbod aan prachtige houten zonnebrillen waar menig modehart sneller van gaat kloppen.

wooden-made-zonnebril

Wooden Made is dé webshop als je op zoek bent naar een houten zonnebril. En het mooie is: elke houten zonnebril van Wooden Made is uniek. Je bent dus gegarandeerd van een uniek exemplaartje op je neus. Denk je: zo’n houten bril is toch hartstikke zwaar?! Wrong! Wooden Made heeft ook aan het draagcomfort van jouw nieuwe zonnebril gedacht. Ze gebruiken namelijk alleen houtsoorten die licht van gewicht zijn en tegen een stootje kunnen. Bovendien zijn alle zonnebrillen gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Zo is je nieuwe zonnebril niet alleen superhip maar ook nog eens helemaal verantwoord.

wooden-made

Houten zonnebrillen

De collectie van Wooden Made bestaat uit verschillende houten zonnebrillen met ieder hun eigen charme en uitstraling. Van Rossland – een prachtexemplaartje met een rood montuur gemaakt van de houtsoort Red Wood en gele spiegelglazen – tot Leonera; een superkekke zonnebril met blauwe glazen voor een uberhip gevoel.

wooden-made-zonnebril-2

Mijn oog viel direct op ‘Vintage’. Een klassieke zonnebril gevormd door een houten frame. Ultra lichtgewicht met UV-400 polariserende lenzen. Een absoluut prachtmodelletje die eigenlijk iedereen goed staat. De zonnebril wordt geleverd in een supermooi en classy doosje dat veel wegheeft van een wijndoos. Ook is er een extra zakje toegevoegd waar je je zonnebril save in kunt vervoeren. Top dus!

Ook helemaal verliefd geworden op deze prachtige zonnebril van Wooden Made of benieuwd naar de rest van de collectie? Bezoek dan snel de webshop van Wooden Made.

Wat vind jij van de houten zonnebril?