Eerlijk is eerlijk; ik ben een beetje verslaafd aan het kopen van nieuwe hoesjes voor mijn iPhone. Na een tijdje ben ik de oude zat en wil ik een nieuwe. Gewoon voor de variatie. Deze keer viel mijn oog op dit prachtexemplaartje. Simpel, maar vol glitters en bovendien een perfecte match met mijn witte iPhone! U snapt; dit was direct liefde op het eerste gezicht. Ik laat je graag kennismaken met mijn nieuwe liefde.

glitter-iphone-hoesje

Mijn nieuwe glitter hoesje is een hardcover. Dat betekent extra stevig en bovendien ook zwaarder dan mijn vorige exemplaartje. Even wennen dus. Ook is deze een stuk gladder met een groot uit-de-handen-laten-vallen gehalte. Maar, het allerbelangrijkste; very pretty en een absolute eyecatcher. De achterkant is trouwens ook helemaal glad; de glitters zitten in het hoesje verwerkt dus geen nare harde achterkant!

glitter-hoes-iphone

Waar ik mijn nieuwe liefde vandaan heb? Van de webwinkel hoesjes.nl. Een webwinkel gespecialiseerd in tablet- en telefoonhoesjes. Extra fijn is dat de verzending gratis is, de prijzen erg fijn zijn (handig voor als je net als ik verslaafd ben aan hoesjes) en als je op werkdagen voor 22:30 besteld, heb je je hoesje de volgende dag al in huis. Naast iPhone 4 hoesjes en iPhone 4S hoesjes, verkoopt hoesjes.nl ook cases voor merken als Blackberry, HTC, LG, Nokia en Samsung. Na het kiezen van je merk, kies je het model dat je hebt en vervolgens heb je de keuze uit diverse hoesjes. Van hard cases tot flipcases; er is voor ieder wat wils.
Ik ben in ieder geval erg blij met mijn nieuwe glitter&glam hoesje.

Hoeveel verschillende hoesjes heb jij?