Al jaren ben ik fan van de prachtige horloges van het merk Juicy Couture. Ze zijn bold, glamorous en op en top vrouwelijk. Blij verrast was ik toen dit prachtige horloge bij mij werd thuisbezorgd. Verpakt in een hotpink doosje en met twee fijne miniatuur parfums. Dolsgelukkig want dit rozégouden horloge oogt niet alleen superchique, maar past ook perfect bij de zomer!

box-juicy-couture-watcheskussentje-juicy-couture

Supernetjes verpakt, inclusief garantiebewijs en in een fijn opbergdoosje dat wel tegen een stootje kan.

juicy-couture-pink-box

Juicy Couture horloges

Juicy Couture is een opvallend, uitbundig en typisch Amerikaans merk. Lekker over-the-top (op een goeie manier) en ontzettend glamoureus en vrouwelijk. De horloges uit de collecties zijn adembenemend mooi, echte eyecatchers en zorgen voor het typische ‘wow-effect’ als je ze om hebt.

Geen wonder dat ik head-over-heels verliefd werd op deze beauty. Dit horloge, met de naam Juicy Couture JC Dressy JC Stella JC1901011, is afkomstig van de website Horloge.nl. Horloge.nl is de officiële dealer van Juicy Couture horloges en heeft de meest uitgebreide en nieuwste collectie online staan. Bovendien is verzending boven €50,- gratis en heb je je nieuwe horloge, mits voor 17:00 besteld, de volgende dag al in huis. I like!

juicy-couture-parfum

Ook fan van de horloges van Juicy Couture en kan je niet wachten om ook een echte Juicy Couture toe te voegen aan de verzameling? Horloge.nl start deze week met een erg fijne actie: bij aankoop van een Juicy Couture horloge krijg je een miniatuur parfum van Juicy Couture gratis. En trust me, dit parfum is erg fijn (lekker zoet) en perfect voor het voorjaar.

juicy-couture-watch

watch-juicy-couture