Al jaren ben ik groot fan van de hoodies en sweaters van het merk Superdry. Comfortabel, superhip en bovendien verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Afgelopen week ontving ik deze comfi sweater in – uiteraard – de kleur roze. Je bent een meisjemeisje of je bent het niet. En I must say; hij zit zo lekker dat ik ‘m elke dag wel even heb aangehad.

superdry-sweater

Hoodies en sweaters draag ik eigenlijk alleen thuis. Voor op kantoor of waar dan ook heen, vind ik een hoodie te casual. Voor mij is een sweater echt ideaal voor ‘s avonds als het wat kouder wordt, in het weekend lui op de bank of als ik ziek ben. Ook op vakantie is een sweater onmisbaar in de koffer. Perfect voor als het ‘s avonds iets afkoelt buiten en je toch nog graag even een wandeling over het strand heen maakt of lekker buiten wilt zitten. En wat te denken van in het vliegtuig. Ik heb altijd supersnel koud dus zo’n hoodie biedt echt uitkomst.

Nieuwe favoriet

Ik heb al jaren een groene hoodie van de H&M in mijn kast liggen. Destijds gekregen van mijn vriend en nog steeds erg blij mee. Maar ik ben bang dat ik een nieuwe favoriet heb gevonden. Deze van Superdry zit namelijk superlekker, is ultrazacht en roze (wat kan ik nog meer vertellen). Kortom; ik ben verliefd! Zoek jij ook een nieuwe sweater liefde? Op Superdry.nl vind je de Superdry vintage hoodies in alle kleuren. Van mintgroen (ook erg mooi) tot blauw en lichtgeel.

superdry-pink-hoodie
Heb jij al een item van Superdry in je kast hangen?