Mijn iPhone 5 (jaja ik ben niet zo hip dat ik het laatste model wil) heb ik al zeker een jaar en al die tijd heeft mijn geliefde telefoon geen hoesje gehad. Dat ‘ie nog geen enkel krasje of barstje heeft, is echt een wonder want ik laat mijn mobiel met regelmaat vallen. Tijd voor verandering. Via smartphonehoesjes.nl vond ik een superleuk hoesje, twee hoesjes voor hubbie én een self-stick.

smartphonehoesjes-2
Parijs heeft sinds afgelopen vrijdag een hele andere betekenis gekregen. Desondanks vind ik dit hoesje onwijs leuk. Ik ben dol op Parijs (mijn man heeft mij daar ter huwelijk gevraagd) en dit is een mooi eerbetoon aan deze prachtige stad.

smartphonehoesjes-4
Mijn man is wel zo slim geweest om destijds een hoesje te kopen bij zijn mobiel. Zijn hoesje was echter nodig aan vervanging toe (lees: behoorlijk kapot). Hij bestelde direct twee hoesjes: een grijs/zwart hoesje en een felblauwe.

smartphonehoesjes-1
Ah, de bekende selfie-stick! Wij hadden er nog geen één, maar stiekem vind ik ‘m wel erg leuk en handig! Vooral als ik een keer een foto wil maken met ons drietjes samen. Deze selfie-stick is universeel, lekker lang en erg handig in gebruik. Perfect dus.

Ik bestelde al deze items via smartphonehoesjes.nl, een superuitgebreide en fijne webshop met allerlei telefoonaccessoires. Van hoesjes voor je mobiel en tablet tot selfie-sticks. Ideaal! Bovendien is de bezorging echt supersnel. Ik heb mijn bestelling woensdagavond geplaatst en had ‘m donderdag al in huis. Dat is pas service!
Geen iPhone? Op smartphonehoesjes.nl vind je hoesjes voor elk type mobiel. Van een OnePlus 2 hoesje en Desire 320 covers tot een case voor je Xperia Z5.

Heb jij een hoesje om je mobiel?