Groot fan van de koffers van Louis Vuitton? Dan is de nieuwe app van het luxueuze merk echt iets voor jou. De Louis Vuitton app ‘100 Legendary Trunks’ is nu te downloaden via de iTunes Store en is tegelijk gelanceerd met het gelijknamige boek van Louis Vuitton: een ode aan alle prachtige koffers die het merk vanaf 1854 heeft gemaakt.

Louis Vuitton: 100 Legendary Trunks

De app neemt je mee op een episch reis rond de wereld en geeft je de mogelijkheid om de geheimen achter een aantal van de meest verfijnde en unieke koffers van Louis Vuitton te ontdekken. De app staat vol met video’s, geluidsfragmenten en niet eerder gepubliceerde teksten en documenten. Een app die, naast de prachtige vormgeving en het gemakkelijke gebruik, ook veel interessante en leuke informatie bevat. Ontdek de vele plekken waar de Louis Vuitton koffers zijn geweest en met wie: van Sharon Stone tot Koningin Elizabeth II.

De app is niet goedkoop, maar voor de echte liefhebbers zeker de moeite waard…en altijd nog goedkoper dan een echte Louis Vuitton koffer…