Vaak houd ik vast aan mijn oude vertrouwde merken qua kleding. Zo heb ik veel items in de kast hangen van Esprit, H&M, Mango, Zara en Supertrash. Maar zo nu en dan kom ik een nieuw merk tegen waar ik head over heels verliefd op word. Zo ook Expresso. Dit classy en tijdloze merk heeft een prachtige collectie met fijne items die perfect passen in mijn office-wardrobe. Mooie, geraffineerde blazers, stijlvolle jurken en kokerrokken, fijne blouses en kantoorwaardige pantalons. Geen wonder dat ik fan ben van dit merk. Ik laat je in dit artikel graag kennismaken met Expresso.

Expresso collectie

Expresso is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Vier keer per jaar introduceren ze een nieuwe collectie. Elke collectie bestaat uit verschillende thema’s met elk hun eigen opvallende style-items en bijhorende accessoires. D

e Expresso collectie is eigentijds, elegant en op en top vrouwelijk. In de Expresso stores en shop-in-shops verspreid door het land en ook in de webshop vind je de Expresso collectie. Deze bestaat uit onder meer tops, tunieken en blouses, jassen en blazers, jurken en rokken en broeken en jeans. Kortom: volop keuze. Met de bijhorende accessoires maak je je look helemaal af.
Bovendien staat bij Expresso duurzaamheid hoog in het vaandel. Fijn om te weten dat de kleding die je draagt op een amatschappelijk verantwoorde manier zijn geproduceerd.

Najaarscollectie Expresso

Expresso heeft per seizoen een aantal thema’s waaruit de collectie is opgebouwd. Zo zien we voor komende herfst vier stijlen: Cosy Pastels (zoete pastelkleuren met invloeden uit de barok), Urban Amazone (zakelijk chique met zwarte en witte items met geraffineerde details), Into the Wild (stijlvolle panterprints in combinatie met die geweldige bloemenprints a la Dolce & Gabbana) en Green Shades (groen is het nieuwe zwart in meerdere onweerstaanbare tinten).

Vooral de laatste, Green Shades, is absoluut mijn favoriet. Helaas is deze collectie pas eind augustus verkrijgbaar, maar ik ga zeker een aantal items uit deze serie aanschaffen. Mijn absoluut twee favorieten looks zie je hieronder. Ik ben gek op het jurkje links en ook het rokje rechts is echt te leuk.

Favorieten van Expresso

Mijn favorieten van dit moment die je direct online kunt shoppen op Expresso.nl!
favorites-expresso
Jinke top – Hyacint broek – Jacob sjaal – Hudson jurk – Habay top – Heidy rok – Higger tas

Kende jij het merk Expresso al?