De befaamde Carrie Bradshaw zei het al: “I’m thinking balls are to men, what purses are to women. It’s just a little bag but we’d feel naked in public without it”. En ze heeft gelijk. Zonder een tas in de hand – en of dat nu een clutch is, een fijn schoudertasje of een grote shopper – voel ik me altijd een beetje kaal. Een tas maakt je outfit helemaal af en is bovendien ideaal om alle essentiële dingen des levens in mee te slepen. Van een flesje water tot mijn iPhone en van een goed boek tot tijdschriften en mijn make-uptasje. Het moet allemaal mee. En omdat een vrouw nooit genoeg tassen kan hebben, viel mijn oog recent op deze fijne exemplaren van Modalu. Ik laat je graag kennismaken met dit merk.

Het Britse merk Modalu bestaat al een aantal jaren, maar werd pas echt populair toen Pippa Middleton, de zus van Kate, een dag na de royal wedding werd gespot met een Modalu tas aan de arm. Pippa Middleton is een grote fan van de collectie en geef haar eens ongelijk. De tassen zijn sophisticated, elegant en bovendien van een superkwaliteit. Dus jarenlang plezier gegarandeerd.

modalu-tassenmodalu-tassen-2

Modalu tassen nu ook in Nederland

Voor fans van het Britse merk is er nu goed nieuws, deze beauties zijn namelijk sinds kort ook te koop in Nederland. Via Modalu.nl kan je je nieuwe favoriete tas aanschaffen. Helaas zal menig modemeisje eerst moeten sparen. De tassen zijn namelijk te koop vanaf €265,-. Maar, to be honest, dan heb je ook wat. Alle Modalu tassen worden namelijk op traditionele wijze geproduceerd en onderscheiden zich door handwerk en detail. Pure vakmanschap gegarandeerd dus. Bovendien is deze tas echt een tijdloze klassieker; altijd goed en over tien jaar nog even mooi en stijlvol.

Mijn favorieten uit de Modalu collectie

tas-modalu-cognactas-modalu-shark
tas-modalu-mandarintas-modalu-nude

Wat vind jij van de tassen van Modalu?