28 dagen geleden ben ik begonnen aan de Nivea Sensitive 28 Days Challenge. In het eerste en tweede deel kon je al mijn bevindingen en ervaringen lezen met twee producten uit de collectie: de dagcrème en de Micellair Water. In dit laatste artikel deel ik graag mijn conclusies met jullie: ben ik tevreden, doet het product wat het belooft én ga ik door met het gebruiken van deze producten?

Nivea Sensitive 28 Days Challenge

Even een korte recap: de Nivea Sensitive 28 Days Challenge is dé uitdaging voor iedere vrouw met een rode, trekkerige en droge huid. Nivea belooft namelijk jouw huidje in 28 dagen om te toveren tot een gezonde, stralende huid die zacht aanvoelt en is gekalmeerd. De producten uit de nieuwe Nivea Sensitive lijn verminderen effectief de belangrijkste tekenen van een gevoelige huid en zorgen ervoor dat je weer kunt stralen. Van Nivea kreeg ik de mogelijkheid om de dagcrème en de micellair water te testen. Nou, challenge accepted!

nivea-sensitive-lijn

Mijn conclusie na 28 dagen

Zoals jullie al eerder konden lezen, heeft de dagcrème er zeker voor gezorgd dat mijn huid minder trekkerig aanvoelt, minder rood is en ook de droogheid is weg. Door de aangename textuur brengt de crème heel fijn aan. Groot pluspunt: de dagcrème trekt snel in. Bij crèmes voor een droge huid is dit niet altijd het geval maar de Nivea Sensitive dagcrème is hydraterend, maar toch luchtig waardoor ik direct na het aanbrengen mijn make-up kan doen.
Wat ik wel heel eerlijk moet zeggen, is dat ik de dagcrème meer een crème vind voor de winter; mijn huid heeft dan net dat beetje extra vocht nodig en kan een boost in de vorm van een hydraterende crème goed gebruiken. In de zomer, en ook nu al, vind ik de crème te dik voor mijn huid. Of ik ‘m vaker ga gebruiken? Absoluut! Vooral als ik mijn huid even een oppepper gun (bij droge, schrale of rode plekjes) dan grijp ik direct naar de Nivea Sensitive dagcrème.

niveau-challenge
Groot fan ben ik ook van de Sensitive 3 in 1 Micellar Cleansing Water. Ik breng de lotion aan op een wattenschijfje en reiniger hier ‘s avonds en ‘s ochtends mijn gezicht mee. Mijn gezicht voelt na gebruik van de Cleansing Water heel fris en schoon. En het grote voordeel: mijn huid trekt niet. Dit fijne spul is dus absoluut een blijvertje en zal ik, als de fles op is, zeker opnieuw kopen.

Conclusie: de Sensitive 3 in 1 Micellar Cleansing Water is een absolute blijver. De dagcreme zal ik niet elke dag blijven gebruiken, maar is vooral in de winter en als mijn huid een boost kan gebruiken absoluut een product dat zijn beloftes waar maakt.

Heb jij de producten uit de Nivea Sensitive lijn al geprobeerd?