Ruim 2 weken geleden ben ik begonnen aan de Nivea Sensitive 28 Days Challenge. Van Nivea kreeg ik de kans om 2 producten uit hun nieuwe Sensitive lijn te testen: de dagcrème en de Micellair Water. Nu ongeveer 16 dagen later wil ik jullie graag mijn bevindingen tot nu toe delen. Is mijn huid inderdaad minder trekkerig geworden? Voelt mijn huid minder droog aan en is de roodheid verdwenen? Lees snel verder en ontdek meer over de Nivea Sensitive 28 Days Challenge.

Zoals je in deel 1 van mijn Nivea Sensitive 28 Days Challenge al hebt kunnen lezen vermindert de onlangs geïntroduceerde Nivea Sensitive productlijn effectief de belangrijkste tekenen van een gevoelige huid. Nivea Sensitive is hét redmiddel voor iedereen met een droge, trekkerige en rode huid. Je huid voelt weer zacht aan, is gekalmeerd en ziet er zichtbaar gezonder en stralender uit.

nivea-sensitive-lijn

Niveau Sensitive: mijn ervaringen

Ik ben nu ruim 2 weken verder en ik ben nog steeds erg blij met deze nieuwe aanwinsten in mijn collectie. Vooral de Micellair Water is een absolute aanrader. Mijn huid voelt schoon aan en het allerbelangrijkste: mijn huid voelt niet droog of trekkerig aan na het reinigen. Iets wat ik bij veel andere producten wel zo ervaar.

De dagcrème zit in een fijne en handzame tube en heeft een niet overheersende, aangename geur. De crème is vrij dik waardoor je erg weinig van nodig hebt. Bovendien smeert de dagcrème makkelijk uit en zorgt deze voor een aangenaam en gehydrateerd gevoel. Vooral de zachte en matte finish is voor mij een absolute plus. Vaak zijn crèmes voor de droge of gevoelige huid heel dik van textuur waardoor je huid juist vet gaat aanvoelen of snel gaat glimmen. Bij de Nivea Sensitive dagcrème is dit absoluut niet het geval. Mijn huid ziet er, ook na het aanbrengen van mijn make-up en na een dag werken, nog perfect uit.

niveau-challenge

Conclusie na 14 dagen

Ik ben nu ruim 2 weken druk aan het smeren en reinigen met de nieuwe Nivea Sensitive lijn en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben. Mijn huid voelt minder droog aan en ook de roodheid in mijn gezicht is veel minder geworden de afgelopen weken. Wat ik eigenlijk wel stiekem mis, is de nachtcrème. Deze zou ik nog graag aan de lijn willen toevoegen om zo echt te ervaren hoe deze 2 producten op elkaar aansluiten. Ik heb nog een kleine 2 weken te gaan en ik ben erg benieuwd hoe mijn huid dan aanvoelt.

Heb jij de Nivea Sensitive lijn al geprobeerd?