Last van een rode, trekkerige en droge huid? Nivea belooft beterschap met de Nivea Sensitive 28 Days Challenge! De producten uit de nieuwe Nivea Sensitive lijn verminderen effectief de belangrijkste tekenen van een gevoelige huid en laten je huid weer stralen. Ik ga mag deze lijn van Nivea 28 dagen lang testen en houd jullie elke week op de hoogte van mijn bevindingen! Vandaag deel 1!

Een gevoelige huid kenmerkt zich door een trekkerig en droog gevoel. De huid raakt sneller geïrriteerd, wordt rood en is veel kwetsbaarder voor factoren van buitenaf, zoals temperatuurverschillen en stress. De Nivea Sensitive lijn verzacht, kalmeert en maakt de huid sterker waardoor deze er zichtbaar gezonder en stralender uitziet.

nivea-sensitive-lijn

De Nivea Sensitive lijn bestaat uit vijf producten: een reinigingsmelk, micellair water, dagcrème en nachtcrème en reinigingsdoekjes. Groot voordeel van deze lijn is dat alle Nivea Sensitive producten pH-neutraal zijn. Bovendien bevatten de producten geen parfum, kleurstoffen en parabenen. Daarnaast zorgt de unieke combinatie van ingrediënten voor een perfecte bescherming van de huid. Zo bevatten de producten:

  • Zoethoutextract: werkt ontstekingsremmend en antioxiderend, en beschermt de huid tegen irritaties.
  • Dexpanthenol (provitamine B5): gaat droogheid tegen en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
  • Druivenpitolie: biedt een intensieve verzorging en vermindert trekkerigheid en roodheid van de huid.

Resultaat: de gevoelige huid versterkt en straalt weer.

Nivea Sensitive dagcreme en 3-in-1 micellair water

Een week geleden heb ik Nivea Sensitive dagcrème en micellair mogen toevoegen aan mijn dagelijkse beautyritueel. Voordat ik vertel over mijn eerste 7 dagen met deze 2 producten, vertel ik jullie graag iets meer over deze afzonderlijke items uit de Nivea Sensitive lijn.

nivea-sensitive-dagcreme

Nivea Sensitive dagcrème

Nivea Sensitive dagcreme vermindert effectief de drie belangrijkste tekenen van een gevoelige huid: roodheid, trekkerigheid en droogheid. De dagcrème is gehuld in een fijne tube met klikdop. Hygiënisch en praktisch in gebruik. Dikke plus dus. De crème zelf voelt licht aan op de huid en smeert gemakkelijk. Na het aanbrengen voelt mijn huid direct zachter, minder trekkerig en ook de roodhuid verdwijnt. Eerste indruk: een hele fijn crème die intensief hydrateert maar toch snel intrekt.

nivea-sensitive-micellar-cl

Nivea Sensitive 3 in 1 Micellair Water

De 3 in 1 Micellair Water reinigt je huid, verwijdert alle make-up en hydrateert de gevoelige huid. Reinigingsproducten droge mijn huid vaak uit. Resultaat: een trekkerig gevoel. Deze Micellair water is anders. Heel mild en zacht waardoor mijn huid niet trekkerig aanvoelt na gebruik. Gebruik ervan is heel gemakkelijk: aanbrengen op een watje en zachtjes over je gezicht brengen. Afspoelen is niet nodig. Je kunt daarna direct de dag- of nachtcrème aanbrengen.

Mijn ervaring met Nivea Sensitive na 1 week

Ik ben positief verrast! Mijn voelt na 7 dagen veel zachter aan. Mijn huid is niet meer zo trekkerig en geïrriteerd en voelt ook minder droog aan. Tot nu toe ben ik dus erg tevreden. Over een weekje laat ik weten hoe mijn bevindingen dan zijn!

Benieuwd naar de complete Nivea Sensitive lijn? Neem een kijkje op de website van Nivea en ontdek hoe je zelf deze lijn 28dagen kunt testen!