Nutella en kerst, klinkt als een goeie combi niet waar? En al helemaal als je met kerst deze overheerlijke Nutella koekjes maakt. Perfect als tussendoortje of als toetje bij de koffie.

Wat past er beter bij het familiekerstgevoel dan gezellig samen aan de slag in de keuken? Wegen, kneden, bakken en dan natuurlijk de ‘finishing touch’ van Nutella. Dit jaar is een spetterend kerstfeest slechts één koekjesstempel van ons verwijderd.

Nutella kerstkoekjes

Nutella brengt deze kerst namelijk vier verschillende stempels, die gewone koekjes in een handomdraai transformeren tot de leukste kerstkoekjes. Versier koekjes voor vrienden en familie met stempels van rendieren, kerstboompjes, hartjes en peperkoekpoppetjes. De koekjesstempels zitten verstopt in de deksel van de speciale kerstpotten van Nutella die nu overal verkrijgbaar zijn.

nutella-koekjes-kerstmis

Kerstmis is niet zomaar een moment. Het is de gezelligste tijd van het jaar die wordt gedeeld met familie en vrienden. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid. Het huis wordt versierd met een mooie boom, kerstmenu’s samengesteld en de zoektocht naar de perfecte kerstcadeautjes begint. Wie dit jaar zijn visite écht wilt verrassen, maakt een heerlijke traktatie van twee kerstkoekjes met daartussen een laagje Nutella, een kerstkoekjessandwich.

Ik ben fan, jullie ook?