Prénatal lanceert voor de zevende keer haar Sweet Petit by Prénatal collectie. En net als de keren ervoor, is ook deze collectie weer superleuk! Ik laat je graag kennismaken met de collectie genaamd Drops of Love by Sweet Petit.

Drops of Love by Sweet Petit

De nieuwe collectie van Prénatal is gehuld in zachte en zomerse pasteltinten. Mint en roze gecombineerd met een lichte grey melee, wit en donkergrijs. Perfect voor het voorjaar! De collectie, genaamd Drops of Love, is geinspireerd door het gevoel van dauwdruppels in de vroege zomerochtend, aldus senior designer Katinka Habets. ” De dessins zijn opgebouwd vanuit deze dauwdruppels, voor girls in verschillende pasteltinten en voor boys vertaald naar een ruiten dessin. De artworks met vogels en vissen zijn opgebouwd uit ruiten en druppels, in verfijnde aquarel en tonale prints. We kozen voor teksten als “drops of love’’ en “fly with me’’ voor deze mooie en rijke collectie.”

drops-of-love-sweet-petit-3

drops-of-love-sweet-petit-2

De collecties kenmerken zich door een palet van rustige neutrale kleuren die de basis vormen, gecombineerd met kleuren die op dit moment de trend zijn.

Drops of Love

Absoluut favoriet uit de collectie is het gebreide vestje met druppel dessin voor meisjes en voor de jongens het pakje met ruit dessin. Ook de comfi onesies zijn groot favoriet net als de superzachte broekjes. Bovendien bevat de collectie ook bijpassende accessoires zoals mutsjes en sokjes. Hebberigmakend mooi!

drops-of-love-sweet-petit-p

drops-of-love-sweet-petit-5

Over Sweet Petit by Prénatal

De Sweet Petit by Prénatal collectie is gemaakt voor de allerkleinsten (maat 50 t/m 68) en volledig ontworpen door het designteam van Prénatal. “Zo trots als we zijn op onze allerkleinsten, is ieder ontwerp naar een van jullie eigen kleintjes vernoemd’’ De newborn lijn is stijlvol, supercute en gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail. Perfect dus voor je newborn baby.

De Drops of Love by Sweet Petit is vanaf nu verkrijgbaar in een aantal geselecteerde Prénatal winkels en in de webshop van Prénatal!

Wat vind jij van de nieuwe Sweet Petit collectie?