Clinique introduceert Clinique Smart Custom-Repair Serum. Een meer dan fijn serum dat zowel het verleden als de toekomst van jouw huid begrijpt. Ik mocht aanwezig zijn bij de exclusieve lancering van deze nieuwe aanwinst van Clinique dat, heel geheimzinnig, project Platinum werd genoemd. Een aanwinst dat haar secret naam eer aan doet. Clinique Smart Custom-Repair Serum maakt van jouw huid de mooiste huid ooit.

Clinique was in 1968 de eerste met een custom-made huidverzorging en geloofde toen al dat een mooie huid gemaakt kan worden. Nu introduceert het merk Clinique Smart Custom-Repair Serum waarbij jouw unieke huid centraal staat.

Clinique deed er vijf jaar over om hun nieuwe aanwinst te perfectioneren. Net als de andere producten van Clinique, is Clinique Smart Custom-Repair Serum op allergie getest en 100% parfumvrij. Wat betekent dit concreet? A. er wordt geen gebruik gemaakt van stoffen waarvan bekend is dat ze de huid irriteren en B. elk eindproduct wordt 12 keer getest op 600 mensen. Als er maar één allergische reactie is onder de 7.200 test gevallen, begint Clinique helemaal opnieuw met de formule. Na vijf jaar is het resultaat een cocktail van ingrediënten die harmonieus samenwerken in het meest krachtige en tegelijkertijd meest milde serum dat Clinique ooit ontwikkelde.

Custom made herstel

Clinique Smart Custom-Repair Serum is een baanbrekende formule met maar liefst 37 patenten, die samen zorgen voor een custom-made huidherstel. Het serum maakt gebruik van een precisie-herstel-technologie die zowel de schade herstelt die je ziet, als de schade die je niet kunt zien. Klinkt vaag, maar is het niet. Beschadigde huid zendt noodsignalen uit. Clinique Smart Custom-Repair Serum pikt deze signalen op, begrijpt ze en stuurt de juiste werkstoffen naar de juiste plek om de schade zichtbaar te herstellen.

clinique-event-mooi-pr

Werking Clinique Smart Custom-Repair Serum

Maar wat doet Clinique Smart Custom-Repair Serum dan precies? Het serum:

1. Kalmeert de huid. Clinique Smart Custom- Repair Serum is samengesteld uit een mix van kalmerende ingrediënten, waaronder de superactieve Rode Alg, die de huid rustig maken. Zoethoutextract en cafeïne optimaliseren bovendien de werking van de huidcellen en houden irritatie op afstand.

2. Egaliseert een onregelmatige teint door de toevoeging van ingrediënten als Dianella Ensifolia, extracten van de Morus Nigra wortel, de Scutellaria Baicalensis wortelen druivenextract. Deze gaan bestaande verkleuring van de huid tegen en zorgen voor een mooie en egale teint.

3. Vermindert – het ontstaan van – pigmentvlekjes.

4. Verbetert glans, gladheid en helderheid. Zeg dus maar byebye tegen een doffe huid.

5. Gaat lijntjes, rimpels en verslapping tegen. Je huid wordt verstevigt en gelift. Ingrediënten die de collageenaanmaak stimuleren, zoals Wei Proteïne en Siegesbeckia Orientalis Extract, geven je huid opnieuw volume en souplesse.

6. Zorgt voor hydratatie en maakt je huid soepel en zacht.

clinique-smart-custom-repai

Ervaring Clinique Smart Custom-Repair Serum

Clinique Smart Custom-Repair Serum is een zachte, vederlichte emulsie die snel intrekt. Ik gebruik het serum zowel ’s ochtends en ’s avonds. Twee pompjes is voldoende waarna ik het serum zachtjes in de huid masseer. Mijn huid voelt vrijwel direct na het aanbrengen zacht en soepel aan. Na het aanbrengen van het serum, verzorg ik mijn huid met mijn reguliere dag- en nachtverzorging.

Clinique geeft aan dat je het Smart Custom-Repair Serum minstens 3 maanden moet gebruiken, voor je echt resultaat ziet. Je huid heeft namelijk eerst de tijd nodig om het serum zijn werk te laten doen. Of het serum dus inderdaad doet wat ’t belooft, kan ik helaas na een kleine week gebruiken niet zeggen, maar dat het serum zeer fijn is in gebruik dat absoluut! Ik laat jullie over 3 maanden graag weten wat mijn verdere ervaringen zijn met het Clinique Smart Custom-Repair Serum.

Clnique Smart Custom-Repair Serum is onder meer verkrijgbaar bij Douglas.

Ga jij dit nieuwe serum proberen?