Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje thuisbezorgd met hierin het nieuwste product uit de Dove-lijn: Dove Crème Mousse. Na één keer ruiken was ik direct verkocht: wat een heerlijke geur! Bovendien belooft deze crème veel goeds: een diepvoedende douchegel die niet alleen heerlijk aanvoelt tijdens het douchen maar ook zorgt voor een nog mooiere huid. Dat gaan we testen!

Werking Dove Crème Mousse

De Dove Crème Mousse combineert een milde, zachte reiniging met de unieke Nutrium Moisture-technologie. De bestanddelen zijn hetzelfde als de bestanddelen die zich van nature al in de huid bevinden. Met als resultaat een beter beschermde en herstelde huid die er gezonder en mooier uitziet en zacht en soepel aanvoelt. Op de achterkant van de crème is het volgende te lezen:

[alert type=’success’]
“Een mooie parelmoerige crèmige formule, andere dan alle andere, die verandert in een weldadig schuim waardoor onze hoogste concentratie van NutriumMoisture je huid diep kan voeden, voor een nog mooiere huid”
[/alert]

Resultaat

De nieuwe Crème Mousse uit de douchelijn van Dove ruikt niet alleen heerlijk fris, maar voelt ook zacht op de huid. Na het aanbrengen op de huid verandert de mousse in een fijne schuimende gel. Douchen voelt hierdoor echt als een luxe en pure verwennerij. Na het afdrogen voelt de huid bovendien erg zacht en ook de geur blijft (gelukkig) lang hangen. Of de douchegel echt voedt? Mijn huid is van nature al vrij droog, dus een voedende bodylotion is een must. Gelukkig heeft Dove naast de normale variant die ik heb getest ook een variant voor de droge huid: Crème Mousse Hypoallergene douchecrème Pure & Sensitive. Absoluut het proberen waard!

dove-creme-mousse-reviewcreme-mousse-dove

Conclusie