Mijn favoriete nagellakmerk is by far Essie. De kleurtjes zijn schitterend en altijd on-trend, het kwastje is lekker breed waardoor het lakken supereasy gaat en de dekking is perfect. Ik was dan ook blij verrast toen ik van een vriendinnetje dit prachtige kleurtje van Essie cadeau kreeg. Cute as a Button is een heerlijk zoet kleurtje dat perfect bij mij past (roze voor een meisjemeisje is altijd goed). Vandaag een review van dit fijne nagellakje.

Over Essie

Essie bestaat al sinds 1981 en vindt haar oorsprong in Amerika. Het vierkante potje, dat in 1985 werd geïntroduceerd, is inmiddels het boegbeeld geworden voor het merk. Ook koningin Elizabeth is een fan van de nagellakjes. De kleur Ballet Slippers is de enige kleur die Her Majesty draagt. Vanaf 1996 wordt Essie steeds populairder en zijn de nagellakjes steeds vaker featured in magazines als Allure Magazine, CosmoGirl en InStyle Magazine. Het merk partners up met andere grote spelers in de markt zoals Rock & Republic, Universal Studios en Mercedes-Benz Fashion Week. Sinds 2010 maakt Essie deel uit van de L’Oreal familie.

essie-cute-as-a-buttonessie-nagellak

Essie Cute as a Button

Essie Cute as a Button maakt haar naam meer dan waar; een prachtige, zachte kleur met een hoog cuteness gehalte. Deze kleur is dan ook ideaal voor het voorjaar en de zomer. De dekking van Essie is meer dan prima. Na zelfs één keer heb je al prachtige gelakte nagels. Voor wat extra kleur is een tweede lakje gewenst, maar dit in principe niet nodig. Een topcoat is niet een vereiste, maar zorgt er wel voor dat de nagellak net iets langer blijft zitten.

nails-cute-as-a-button