Mijn haar heeft heel wat te verduren. Ik stijl het regelmatig en de hitte van de stijltang is niet bevorderlijk voor mijn toch al droge lokken. Een beetje extra verzorging is absoluut welkom. En vooral met dit koude weer merk ik dat mijn haar wel een extra boost kan gebruiken. Nieuwe favoriet in de badkamer is het Intense Hair Repair masker van Keune. Een intensief voedend masker voor poreus en beschadigd haar. Ik vertel je graag meer over deze fijne alleskunner.

Zoals gezegd; mijn haar is erg droog en kan wel wat extra verzorging gebruiken. Een masker geeft je haar net wat meer en is vooral erg belangrijk als je je haar vaak steilt, föhnt, verft of, zoals bij mij, je haren van nature erg droog zijn. Het Intensive Hair Repair masker van Keune belooft krachtige voeding en verzorging en is speciaal voor poreus en beschadigd haar. Volgens het officiële persbericht zorgt de Nutri Injection Technologie ervoor dat je haar herstelt, terwijl micro-tarweproteïnen diep door dringen in het haar en de binnenste structuur herstellen. Keravis versterkt de binnen- en buitenkant van het haar. Het is weer zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar. Veelbelovend dus. Tijd om te testen.

Het masker is op twee manieren te gebruiken. Na het wassen toepassen op handdoekdroog haar, licht inmasseren en ongeveer 3 minuten laten inwerken. Dit is een prima manier om je haar direct die extra boost te geven die het nodig heeft. Kan je haar wel wat extra’s gebruiken, dan is de gouden tip om het masker ‘s nachts te laten inwerken. Op deze manier heeft het masker de tijd om volledig door te dringen in je haar.

Ik heb beide manieren getest en ik ben verliefd geworden op dit product. Niet alleen is mijn haar zachter en veerkrachtiger, het glanst ook mooi en voelt minder poreus aan. Vooral nadat ik ‘s nachts het masker heb gebruikt, voelt mijn haar heerlijk zacht en gevoed aan. Absolute aanrader is.
Ook niet onbelangrijk: het masker heeft een dikke structuur. Hierdoor heb je heel weinig van dit masker nodig en vooral als je – net als ik – het masker in de punten van je haar gebruikt. Ook heeft het haarmasker een aangename, niet overheersende geur. Dikke plus dus voor dit haarmasker.

keune-haarmasker-review-2

Benieuwd en wil je dit haarmasker ook graag eens proberen? Het masker kost €17,55 voor 200 ml en is verkrijgbaar bij de Keune kapsalon. Tevreden? De haarlijn is ook uit te breiden met de Care Line Vital Nutrition shampoo, conditioner, conditioning spray en leave-in repair.

Gebruik jij vaak een haarmasker?