Mijn blonde lokken mogen altijd lichter (blonds have more fun, right) en ook een beetje extra verzorging is nooit weg. Lush is al een tijdje een favoriet bij mij. Naast de fijne bodycrèmes zijn ook de shampoos en vooral de haarmaskers ideaal voor mijn droge huid en haar. Geen wonder dat mijn oog direct viel op het haarmasker Marilyn. Perfect voor blondines die graag die zomergouden gloed willen in combinatie met zijdezachte haren.

Werking Lush Marilyn

De ingrediënten kamille, citroen en safraan zorgen voor een extra lichtblonde tint in je haren. Verwacht geen wonderen. Het effect is geleidelijk en je haarkleur word niet opeens een paar tinten lichter. Wel erg fijn: direct zachter haar door de lijnzaadgeld die in het haarmasker verwerkt zit. Nog fijner: de glans in je haren door het verse citroensap. Kortom: Marilyn is een must voor blonde lokken die wel wat extra’s kunnen gebruiken.

marilyn-haarmasker-lushlush-haarmasker-marilyn

Hoe te gebruiken

Marilyn werkt net iets anders dan de standaard haarmaskers. Het masker breng je namelijk in op droog, ongewassen haar. Even 20 minuten laten inwerken, daarna goed uitspoelen en je haar normaal wassen met shampoo. Mijn tip: als je het masker laat inwerken, wikkel je haar dan in een warme handdoek. Zo kan het masker nog beter zijn werk doen!

Resultaat: Just like Marilyn