De winter komt er weer aan en dat betekent een droge, trekkende en jeukende huid. Zodra de eerste herfstblaadjes vallen, sla ik dan ook druk aan het smeren. Mijn badkamerkast puilt dan ook uit van de vele bodylotions, -butters en oliën. Alles maar om mijn droge huid te kalmeren en te verzorgen. Alltime favoriet zijn de body lotions van Nivea. Ze ruiken heerlijk, smeren gemakkelijk uit en zorgen voor een ultrazacht huidje. Graag deel mijn favoriete top 3 Nivea body lotions met je, kijk je mee?

Nivea Zijdezachte Body Milk

nivea-zijdezachte-bodymilk
Op zoek naar een zijdezachte body lotion die je huid voedt en ultrazacht maakt? Nivea zijdezachte body milk is speciaal ontwikkeld voor de droge huid en bevat twee keer zoveel rijke sheaboter die je huid heerlijk zacht maakt. De body milk smeert makkelijk uit, plakt niet en trekt snel in. Erg prettig is de heerlijke, niet overheersende geur die je de hele dag door subtiel blijft ruiken. Ik gebruik deze body lotion nu twee keer per dag en merk dat mijn huid veel zachter is en minder trekt. Vooral als het kouder wordt, merk ik dat mijn huid trekkerig wordt en gaat jeuken, maar deze body milk helpt dat gelukkig te voorkomen. Kortom: een heerlijke body milk voor een zeer vriendelijk prijsje.

Nivea Verzorgende Body Milk

nivea-verzorgende-bodymilkRijk, hydraterend en beschermend. Nivea Verzorgende Body Milk is perfect als je huid extreem droog is of als je droge plekjes (zoals je ellebogen) extra wilt verzorgen. De body milk bevat amandelolie en vitamine E en voelt een stuk dikker op de huid dan de andere twee body lotions van Nivea. De body milk smeert ook wat minder makkelijk uit en is daarom vooral geschikt voor de mensen onder ons met een zeer droge huid of ruwe plekjes.
Ik vind ‘m zelf erg fijn voor bijvoorbeeld mijn benen na het scheren, droge voeten en mijn ellebogen. Voor het complete lichaam vind ik ‘m persoonlijk iets te vettig, maar voor de extreem droge zones van je body is ‘ie echt ideaal. Resultaat na twee weken intensief gebruik? Een zachte en soepele huid.

Nivea Repair & Care Body Lotion

nivea-repair-and-careNivea Repair & Care Body Lotion doet precies wat ‘ie zegt: hij repareert en verzorgt de extreme droge huid. Hoe? De Body Lotion bevat Dexpanthenol die de huidbarrière versterkt om vochtverlies te voorkomen en ruwe, geïrriteerde gedeeltes van de huid tegen te verzachten. Het resultaat is een gehydrateerde en zachte huid. Deze formule is perfect voor iedereen met een zeer droge huid. De Body lotion smeert gemakkelijk uit, ruikt erg fijn en trekt snel in. Mijn huid voelt na gebruik van de body lotion heerlijk zacht aan en na een paar dagen intensief gebruik merk ik dat mijn huid een stuk minder droog is. Kortom: een blijvertje deze Repair & Care Body Lotion van Nivea.

nivea-body-lotions

Conclusie Review Nivea Body Lotions

Helemaal blij en zeer tevreden ben ik met deze drie body lotions van Nivea. Mijn huid voelt een stuk zachter, is minder droog en trekkerig en last but not least: mijn huid ruikt de hele dag heerlijk. Of ik een favoriet heb? Nee, ik vind ze namelijk alledrie op hun eigen manier heel erg fijn in gebruik. Nivea zijdezachte body milk is perfect voor dagelijks gebruik, Nivea verzorgende body milk is wat rijker van structuur en daarom perfect voor de droge plekjes en Repair & Care is een absolute must voor de komende winter als mijn huid wel een extra rijke body lotion kan gebruiken. Kortom: absolute aanraders, deze body lotions van Nivea.

Heb jij deze body lotions als eens geprobeerd?