Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien de ideale manier om nieuwe modetrends te ontdekken. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. Webshops waar ik regelmatig iets bestel en waar ik vanwege de mooie collecties, de fijne service en grote aanbod erg tevreden over ben. Graag deel ik mijn ervaringen met de webshop van Otto en laat ik jullie graag mijn favorites uit de collectie zien.

Otto begon ooit als een postorderbedrijf. Een paar keer in het jaar kreeg je dan een giga catalogus op de mat die je dan heerlijk kon doorbladeren en streepjes kon zetten bij jouw gewilde favorieten. Ik vond dat vroeger altijd geweldig en kon er uren zoet mee zijn. En als je bestelling dan uiteindelijk werd thuisbezorgd (na het per post opsturen van het bestelformulier) was het altijd zo spannend hoe de kleding dan in het echt zou zijn. Inmiddels zijn we al jaren verder en is Otto uitgegroeid tot één van de bekendste webshops van Nederland. En ook nu nog heeft Otto een breed aanbod. Van dames- en herenmode tot alles op het gebied van wonen, sport en huishoudelijk. Genoeg om uit te kiezen dus.

Mode en trends

Mijn favoriete onderdeel van de webshop is natuurlijk de dameskleding. Otto.nl verkoopt merken als Vero Moda, ICHI, Adidas, Esprit, Desigual, S.Oliver, Tom Sailor en Vila. Ook fijn: ze verkopen er ook veel relatief onbekende merken. Hierdoor is de kans dat je iemand spot in dezelfde outfit als jij een stuk kleiner. De website van Otto.nl is gemakkelijk in gebruik en je kunt binnen de shop veelvuldig filteren op bijvoorbeeld kleur, prijs, merk, maat maar ook materiaal.
Naast kleding biedt Otto ook de laatste modetrends. Onder het kopje Trends&Advies vind je de laatste mode trends + de bijhorende collectie. Zo zijn parka winterjassen ontzettend populair dit seizoen (geen wonder: comfi, stoer en heerlijk warm) en ook breisels zijn een warme welkomer in onze garderobe deze winter. Je vindt deze en nog meer trends op otto.nl

Favorite outfit

otto-favorite