Onlangs liet ik al mijn liefde blijken voor de webshop van Zwijnenburgmode en nu heb ik ook een shoplog voor jullie met items die ik hier heb gekocht. Lucky for me is het op dit moment SALE bij Zwijnenburgmode. Dat betekent: heel veel merkleding – van SuperTrash, Gerry Weber en Dept tot Goosecraft – met hoge kortingen. Mijn oog viel direct op de prachtige collectie van SuperTrash en met name de broeken. As some of you might know: ik ben groot, groot fan van de broeken van SuperTrash omdat dit de enige skinny’s zijn die ook skinny blijven. Naast een broek van SuperTrash kocht ik ook een basis paars singletje voor tijdens het sporten. Kijk je mee?

shoplog-zwijnenburgmode

shoplog-zwijnenburgmode-2

SuperTrash Paradise DTM Pants Military Green. De kleur is fantastisch (altijd goed, elk jaar weer) en de fit is, zoals alle Paradise pants van SuperTrash, super!

dept-singlet
Het perfecte singletje van DEPT voor tijdens het sporten of bijvoorbeeld ergens onder. In een mooie paarse kleur. Hij valt vrij lang, maar dit vind ik zelf nooit zo erg.

shoplog-zwijnenburgmode-3

Wat heb jij voor het laatst geshopt?