Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. De vorige keren kon je al lezen over mijn favoriete shops Zalando en Vimodos en nu is het tijd voor Adidas. Een van mijn favoriete sportmerken met een uitgebreide en trendy collectie die je nu gemakkelijk ook online kunt shoppen!

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat we ons lijf weer zomerklaar moeten maken. Naast de nodige beautyrituelen, hoort ook sporten hierbij. Een extra workout op de sportschool, een extra uurtje hardlopen in de week en de nodige buikspieroefeningen. Uiteraard moet sporten wel in stijl gebeuren. Op komen dagen in je oude joggingbroek met fleece trui is echt not done. Mocht je bovendien vrijgezel zijn, in de sportschool loop je misschien wel een hartstikke leuke jongen tegen het lijf!

Trendy sportoutfit

Op Adidas.nl slaag je gegarandeerd voor je nieuwe en trendy sportoutfit. Ze hebben superveel keuze uit broeken, shirtjes, topjes en truien. Ideaal dus! Ook voor sport- en hardloopschoenen ben je bij Adidas aan het juiste adres. Het fijne aan de online shop is dat je kunt selecteren op productsoort, maar ook op activiteit. Dus bijvoorbeeld op tennis of voetbal. Ideaal, want zo vind je direct te producten die het beste passen bij de sport die je beoefent.

Personal touch

Wil je je sportoutfit helemaal persoonlijk maken, dan heb je ook de mogelijkheid om je eigen schoenen en accessoires te ontwerpen. Je kiest een bestaande schoen, waarna je de mogelijkheid hebt om de schoen volledig naar eigen smaak te customizen. Denk aan de kleur van de veters, de strepen aan de zijkant van de schoen maar ook de binnenvoering kan je voorzien van een kek patroontje. I like!

personaliseren-adidas

Mijn favoriete sportoutfit

adidas-shop

Wat draag jij als je gaat sporten?