Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. Omoda is absoluut een van mijn favorieten. Deze online schoenenwinkel heeft een breed aanbod van verschillende merken en nog meer modellen. Kortom: als je op zoek bent naar een nieuw paar, dan ben je bij Omoda aan het juiste adres.

Omoda heeft een ruim aanbod aan schoenen. Van sandaaltjes tot sneakers en van stoere boots tot zelfs bruidsschoenen. Voor ieder wat wils dus. Bovendien verkoopt Omoda ook schoenen van bekende merken als Supertrash, Armani, Esprit, Converse, Nike en UGG. Omoda is al voor de derde keer op een rij verkozen tot de beste online schoenenwinkel. En deze prijs win je natuurlijk niet zomaar. Omoda heeft een super klantenservice, bezorgen en retourneren is gratis en het allerbelangrijkste: je hebt je bestelling snel bij je thuisbezorgd.

Meer dan alleen schoenen

Wat misschien veel mensen niet weten is dat je op Omoda naast schoenen ook tassen en accessoires vindt. Iets wat een modemeisje als ik zeker kan waarderen. Naast handtassen, schoudertassen en clutches bestaat de collectie van Omoda ook uit hoedjes, sjaaltjes, sieraden en zelfs accessoires voor je mobiele telefoon of tablet.

Shoppen met korting op Omoda.nl

Een meisje kan nooit genoeg schoenen hebben, maar net als ieder meisje moet ik ook op mijn centjes letten. Daarom is shoppen met korting eigenlijk een must voor mij. Als ik iets online shop, dan vrijwel altijd met een kortingscode. Op kortingscode.nl vind je de meest recente acties en aanbiedingen van Omoda. Handig, want zo hoef je nooit meer te zoeken en heb je de nieuwste kortingscodes altijd bij de hand!

Mijn favorieten van Omoda

Naast het feit dat ik gek ben op schoenen, word ik ook erg blijven van tassen. Ik ben nog op zoek naar een mooie bruine variant (ik heb op dit moment alleen een zwarte tas die ik dagelijks gebruik). Dit mooie cognac kleurig exemplaartje van Guess is een absolute favoriet en staat hoog op mijn verlanglijstje. Waarom dit item dan nog niet in mijn bezit is? De prijs. Deze beauty is, zelfs nu ‘ie in de sale zit, nog een beetje (een beetje heel erg) boven mijn budget. Nog even doorsparen en -dromen dus. Dat ik een dure smaak heb, bewijst ook wel de clutch van Supertrash. Supermooi, maar ook hiervan is het prijskaartje nog iets te. Gelukkig zijn de Esprit sandaaltjes al wat fijner geprijsd en ben ik verzot geraakt op dit leuke modelletje. De mintgroene All Stars staan al maanden op mijn verlanglijstje, maar ik heb ze nog steeds niet gekocht. Misschien omdat ik niet zo’n sneakermeisje ben of omdat ik andere schoenen op het lijstje toch voorrang geef (denk open sandaaltjes, ballerina’s en kekke enkellaarsjes). Nu ze in de sale zijn, worden ze wel erg aantrekkelijk dus wie weet dat ik ze binnenkort toch nog toevoeg aan mijn schoenencollectie!

omoda-favorites

Heb jij wel eens geshopt bij Omoda?