Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. Omdat ik verzot ben op mooie schoenen, mag een online shoe shop natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Deze keer dan ook de webshop Spartoo.

Shoe heaven

Schoenenhemel. Zo kan je Spartoo.nl ook wel noemen. Van ballerina’s tot enkellaarsjes en van kittige sandaaltjes tot fijne slippertjes; Spartoo heeft het allemaal. In de webshop vind je verschillende bekende merken als Nike, Guess en Esprit. Voor de luxepaardjes onder ons biedt Spartoo ook schoenen van Missoni (kleurrijk en prachtig), McQ by Alexander McQueen (stijlvol met een trendy twist) en See by Chloé (tijdloze favorieten). Mijn oog viel al op een prachtig paar laarzen die helaas ver buiten mijn budget ligt en killer heels met kleine studs erop die, wederom, te hoog gegrepen zijn voor mij. Gelukkig biedt Spartoo ook genoeg betaalbare schoenen die net zo prachtig zijn.
Naast schoenen heeft de webshop van Spartoo ook tassen en zelfs kleding. Dat laatste wist ik nog niet en ik was dan ook blij verrast. Je vindt hier tal van merken, waaronder G-Star, Diesel, Esprit, Pepe Jeans en Levi’s. Altijd fijn, want zo shop je direct een nieuwe outfit bij je net uitgekozen schoenen.

Shoe-Shopping met korting

Ook enthousiast geworden van de webshop van Spartoo en kan je niet wachten om een paar nieuwe laarzen, pumps of ballerina’s in je digitale winkeltasje te leggen? Vergeet dan niet de kortingscodes te checken! Dit kan je zo een paar euro’s besparen. Op de website van Kortingscode.nl vind je altijd de nieuwste aanbiedingen en codes voor extra korting. Ik zeg: Shopse!

Shop jij wel eens bij Spartoo?