Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. Uiteraard mag in deze serie Wehkamp.nl niet ontbreken. Wehkamp.nl is één van de, zo niet de bekenste online shop van Nederland. Begonnen als catalogus en nu volledig online minded. Ik laat je graag kennismaken met deze all-time favorite.

Wehkamp.nl heeft een ruim online assortiment. Naast mode voor dames, heren en kids biedt het online warenhuis ook producten in de categorieën Huis, Tuin & Do It Yourself, Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. Kortom: een ruime keuze aan producten. De producten worden altijd snel afgeleverd en wat helemaal fijn is, is dat je zelf het gewenste tijdstip kan bepalen. Vooral als je overdag werkt, zoals ik, is dit superfijn. Nadeel is wel de vrije hoge verzendkosten. In een wereld van geen verzendkosten is dit voor mij een persoonlijk nadeel en koop ik eigenlijk alleen iets als ik het echt heel graag wil (of nergens anders kan bestellen).

Groter dan grootst

Wehkamp.nl biedt een breed scala aan modemerken. Van C&A, Mexx, Esprit, Only en Vero Moda tot Mango. Vooral van de laatste word ik als modemeisje erg blij! Bovendien is shoppen op Wehkamp.nl supermakkelijk en easy. Alles is netjes opgedeeld in overzichtelijke categorieen en je hebt de mogelijkheid om te filteren op onder meer maat en kleur. Handig, want zo vind je binnen no-time wat je zoekt!

Shoppen met korting op Wehkamp.nl

Shoppen is leuk, maar shoppen met korting is natuurlijk nog veel leuker. Altijd op de hoogte van de laatste kortingscodes? Op kortingscode.nl vind je de meest recente acties en aanbiedingen van Wehkamp.nl. Handig, want zo hoef je nooit meer te zoeken en heb je de nieuwste kortingscodes altijd bij de hand!

Mijn favoriete outfit van Wehkamp.nl

Nu het bijna zomer is, mag een goeie strandoutfit natuurlijk niet ontbreken. Want naast een leuke bikini zijn een paar slippers, een leuk jurkje, een nog mooiere zonnebril en een grote strandtas geen overbodige luxe. Daarom, mijn ultieme strandoutfit compleet geshopt bij Wehkamp.nl.

wehkamp-beach-outfit

Vila rok – Cyell bikini – Only T-Shirt – Slippers Lazamani – Tas Roxy – Hout Couture houten zonnebril

Shop jij wel eens op Wehkamp.nl?