Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. Webshops waar ik regelmatig iets bestel en waar ik vanwege de mooie collecties, de fijne service en grote aanbod erg tevreden over ben. In dit eerste deel één van de bekendste van allemaal: Zalando.nl

We heart Zalando

Zalando heeft in een paar jaar tijd de Nederlandse markt veroverd. Het oorspronkelijk Duitse bedrijf begon in 2010 met het verkopen van, voornamelijk, schoenen in Nederland en is in drie jaar uitgegroeid tot één van de grootste etailers van ons land. De service van Zalando is dan ook buitengewoon goed: gratis verzending en retourrecht van maar liefst 100 dagen (verplicht is 14 dagen). Ook is de verzending snel (je hebt je pakketje doorgaans binnen 3 werkdagen op de mat).
Maar het fijnste is wel het aanbod van Zalando: heel divers en vrijwel alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. Mint & Berry, Diesel (voor mijn jeans!), Ted Baker (prijzig, maar oh-zo-mooi) en fijne en bekende merken als Vero Moda, Only en Esprit. Kortom: ik ben fan. Naast kleding verkoopt Zalando ook woonaccessoires. Ik heb al een aantal fijne interieuritems gezien die zo op mijn wensenlijstje kan zetten.

Nog niet overtuigd van Zalando? Op Kortingscode.nl vind je op dit moment fijne kortingscodes. Altijd fijn om van mee te profiteren toch!?

Mijn wishlist van Zalando.nl

shop-i-love
Groene blazer van Ichi – Summer short Bonno van Ted Baker – Sandalen met hoge hak van Taupage – Roze overhemd van Filippa K – Clutch Bradford van Cowboysbelt

Het voorjaar gaat eindelijk beginnen dus een dito outfit is zeer gewenst. Dit korte shortje van Ted Baker is te schattig en past helemaal in de trend van bloemenprintjes. De groene blazer is handig voor als het ’s ochtends nog iets te koud is, maar kan je later op de dag natuurlijk uitdoen. De roze blouse is waarschijnlijk een stuk mooier als je ‘m iets open draagt, anders oogt ‘ie waarschijnlijk net iets te stijf. Het roze komt mooi terug in de short, wat zorgt voor een stijlvol en matchend geheel. Een paar mooie sandalen en een fijne clutch met eyecatching details en mijn outfit voor een heerlijke voorjaarsdag is compleet.

Koop jij wel eens bij Zalando?