Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien kan je thuis op je gemak je nieuwe aanwinsten bewonderen, passen en combineren met je bestaande garderobe. Omdat ik graag mijn favoriete online shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. Nieuwe ontdekking is de webshop van Miss Etam en surprisingly enough; ik ben fan geworden!

Ik hoor je denken; Miss Etam? Dat is toch meer iets voor oudere dames? My thoughts exactly. Maar: I was wrong! Miss Etam heeft hele hippe en leuke kleding. En bovendien: de collectie is hartstikke betaalbaar. Uiteraard vind je hier geen trendy items zoals bij de Zara en de H&M, maar voor goedzittende broeken, een warme trui of een mooi rokje of jurkje ben je bij Miss Etam aan het juiste adres.

Miss Etam.nl

Dikke props voor de webshop van Miss Etam. De items zijn opgedeeld in overzichtelijke categorieën en je kunt gemakkelijk filteren op maat en kleur. Ook kan je shoppen op pasvorm. Van regulier (maat 36-46) tot Etam Plus (maat 44-56) en Etam Positie. Ook als je vrij klein bent (1.57m tot 1.64m) of juist iets langer (boven de 1.76m) dan vind je hier de juiste kleding voor jouw lengte. Ideaal dus!

miss-etam-outfits

Inspiratieloos? Je hoeft niet zelf te mixen & matchen, want Miss Etam heeft speciaal voor jou al de leukste outfits samengesteld. Perfect als je niet zo modemeisje bent of als je wel wat inspiratie kunt gebruiken. Bovendien kom je hier weer op nieuwe ideeën voor je bestaande garderobe. Win-win dus!

De verzending van Miss Etam is bovendien snel, heel snel. Ik heb ‘s avonds laat iets voor 8uur mijn bestelling geplaatst en ik had deze, keurig verpakt, de volgende dag al in huis. Bovendien werd ik van begin tot het einde op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Erg fijn, want zo wist ik op mijn werk dat mijn pakketje thuis al op mij lag te wachten.

Favorieten van Miss Etam

Een superleuk grijs rokje, een comfi sweater met pailletjes voor een extra feestelijke touch, het perfecte zwarte blazertje, een top in de trendkleur bordeauxrood, stoere boots en een clutch met zilveren glitters. Deze en meer favorieten bestel je gemakkelijk via www.missetam.nl

miss-etam-outfit

Heb jij wel eens bij Miss Etam geshopt?