Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien heb je zoveel meer keuze dan bijvoorbeeld in de fysieke winkel. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. En als er één merk is waar mijn hart sneller van gaat slaan, is het wel Esprit. De collectie van dit prachtmerk is trendy, stijlvol en past perfect bij mijn kledingstijl. Ik laat je graag kennismaken met de webshop van Esprit.

Ik mag wel zeggen dat zeker 1/3 van mijn garderobe bestaat uit kleding van Esprit. Mijn kledingstijl is te omschrijven als sophisticated chique met een trendy edge. Ik vind heerlijk om een mooie blazer en een luxueuze top te combineren met een leren broek en killer heels. Bij Esprit slaag je dan ook perfect voor de stijlvolle basics, zoals een goede blazer of een fijne blouse maar ook voor een leuk cocktailjurkje of een hippe broek ben je bij Esprit aan het juiste adres. Zo combineer je moeiteloos je nieuwe make-up met trendy items van Esprit.

Webshop van Esprit

De webshop van Esprit vind ik persoonlijk één van de fijnste webshops die ik ken. De webshop is overzichtelijk, ziet er mooi uit en trés important: de kleding wordt heel duidelijk getoond. Je kunt ruimschoots inzoomen en bijna elk naadje zorgvuldig bekijken. Op deze manier weet je precies wat je bestelt en is de kans op een miskoop vele malen kleiner. De verzendkosten zijn daarnaast ook minimaal (slechts €0,95) en terugsturen is gratis. Heb je daarnaast een Esprit klantenkaart dan spaar je voor extra punten waarmee je weer korting krijgt op je volgende aankoop. Bijzonder fijn dus. Daarnaast is het aanbod in de Esprit webshop vele malen groter dan in de fysieke winkels. Conclusie: plenty of reasons om eens een kijkje te nemen op wwww.esprit.nl. Geloof mij maar; je zult er geen spijt van krijgen.

Favorieten van Esprit

Van een trendy jurkje (heel kek met een panty, een oversized vest en enkellaarsjes) tot een heerlijke sweater met bijpassend rokje. Ontdek nu mijn favorieten van de Esprit webshop.

favorieten-esprit-webshop

Shop jij wel eens op de Esprit webshop?