Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien kan je thuis op je gemak je nieuwe aanwinsten bewonderen, passen en combineren met je bestaande garderobe. Omdat ik graag mijn favoriete online shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. Nieuwe favoriet is de webshop van Zwijnenburgmode. Een fijne online shop met de mooiste kleding van merken als Supertrash, Esprit, Goosecraft, Maison Scotch en G-Star. Ik laat je graag kennismaken met deze webshop.

Shopping paradijs

Zwijnenburgmode verkoopt verschillende bekende merken als Geisha jeans, Dept, SuperTrash, Gerry Weber, Goosecraft, Maison Scotch en G-Star. Ook aan de mannen is gedacht met Jack & Jones, HUGO BOSS, Van Gils en Pall Mall. Kortom: voor zowel jou als je man is plenty te shoppen. Bovendien is de verzending razendsnel (voor 17:00 besteld, morgen in huis), boven de 50,- gratis en mocht de maat toch niet goed zijn; je kunt gratis retouren.

Schoenen en meer

Naast de uitgebreide collectie dames- en herenkleding, biedt Zwijnenburgmode ook een fijn assortiment schoenen. Stoere boots, killer heels en altijd-goed ballerina’s van bekende merken als Gabor en Esprit. Ook aan accessoires is gedacht met mooie sjaals en panty’s en leggings om je outfit helemaal mee af te maken. Wat ik mis – als groot liefhebber van – is een mooie tassencollectie. Op deze manier kan je je look net die finishing touch geven. Ook sieraden zijn van harte welkom in de Zwijnenburgmode collectie.

Favorieten van Zwijnenburgmode

Als echte shop-a-holic kan mijn lijstje met favorieten natuurlijk niet uitblijven. Mijn oog viel gelijk op de fijne collectie van SuperTrash (en deze SuperTrash jurk staat hoog, hoog op mijn verlanglijstje). Ook heel fijn is de collectie van Esprit online op Zwijnenburgmode.nl.

Ken jij de webshop van Zwijnenburgmode al?