Lekker knuffelen met de kleine meid zit er haast niet meer in. Jennifer is nieuwsgierig, wil alles zien en het liefst lekker spelen in de box of in de babygym en nieuwe dingen ontdekken. Omdat ik vaak de vraag krijg welk speelgoed geschikt is voor een baby van tussen de 4 en 6 maanden, laat ik jullie graag de drie favorieten van Jennifer zien.

Babygym

De grote favoriet van Jennifer. Ik wilde heel graag een babygym, omdat ik had gehoord dat deze heel goed zijn voor de ontwikkeling van de kleine. Wij hebben een babygym van Tiny Love. Deze is knalroze en bevat verschillende speeltjes, een spiegel en een trappelbord die geluid maakt zodra ze er tegenaan trapt. Ze vindt de babygym fantastisch en is er dan ook regelmatig in te vinden.

Speelboekje

Ik kreeg deze van een vriendin en had eerlijk gezegd geen flauw idee of Jennifer ‘m leuk zou vinden. Maar ja hoor. Ze is er helemaal weg van! Vooral de ‘bijtring’ die eraan zit, vindt ze fantastisch en steekt ze continu in haar mondje. Het speelboekje kraakt ook lekker dus dat vindt ze natuurlijk ook fantastisch.

Kubus van Nijntje

Deze vrolijke kubus van Nijntje is nu één van de favorieten van Jennifer. Hij was eerst nog een beetje te groot voor haar, maar nu kan ze zich er uren mee vermaken. De kubus heeft verschillende texturen en maakt geluid als je ‘m beweegt. Ook zit er een labeltje aan die ze vaak genoeg in haar mondje stopt.

Welk babyspeelgoed is/was bij jouw kindje favoriet?