Leuke schoenen vinden voor Jen, ik vind ‘t knap lastig. Of de schoenen zijn schreeuwend duur. Of van een slechte kwaliteit. Of gewoon niet mijn smaak (lees: felle kleuren die je nergens mee kunt combineren). Lastig dus. En nu we langzaam richting de lente gaan, ben ik, nu de eerste nieuwe collectie binnendruppelen, al stiekem aan ‘t kijken naar leuke schoenen voor Jen. En die lijk ik nu met de introductie van de nieuwe schoenencollectie van Studio Maison gevonden te hebben.

Studio Maison schoenencollectie voor meisjes

De schoenencollectie van Studio Maison kenmerkt zich door een mix van verschillende stijlen. Sportief met een stoere touch maar ook een beetje Rock ‘n Roll en een vleugje romantiek. De collectie bevat veel sneakers met een dikke, stevige zool en we zien veel pasteltinten. Maar ook slip-ons kenmerken de collectie en zijn verkrijgbaar met opvallende printjes.

Voor alle leeftijden

Heel fijn: de collectie is voor meisjes van alle leeftijden. De collectie is daarom beschikbaar van maat 20 t/m maat 40 (dus ook geschikt voor deze mama, yeah!). De schoenen zijn bovendien gemaakt van echt leer (lees: kwaliteit) en zitten als gegoten. De prijzen liggen tussen de €79,95 en €109,95. Naar mijn idee prima prijzen voor sneakers van kwaliteit. Hieronder vind je een selectie van mijn favorieten. De collectie ligt eind januari in de winkel.

Wat vind jij van deze nieuwe collectie van Studio Maison?