Klassiek en vrouwelijk met een verrassende twist. Socialite, model en stijlicoon Olivia Palermo weet feilloos trendy items te combineren met tijdeloze klassiekers. Geen wonder dat veel vrouwen jaloers zijn op haar effortlessly chic stijl en haar waanzinnige garderobe. Omdat ik groot fan ben van de stijl van Olivia Palermo en altijd veel inspiratie opdoe als ik haar prachtige outfits zie, heb ik de mooiste looks van haar verzameld.

Fashionista Olivia Palermo

De Amerikaanse Olivia Palermo is vooral bekend geworden door haar deelname aan het MTV programma The City. Tegenwoordig is ze vooral socialite, model en bovenal: stijlicoon. Dagelijks wordt Olivia gevolgd door een horde aan fotografen die elke nieuwe outfit willen vastleggen. Voor wie denkt dat Palermo alleen bezig is met shoppen en het bezoeken van modeshows, heeft het mis. Olivia heeft haar eigen blog waarop ze, samen met twee andere fulltime schrijvers, blogt over haar vele reisjes, lifestyle en natuurlijk mode. Op de blog vind je niet alleen de stijl van Olivia, maar ook leuke fashion weetjes en alles over de stijl iconen van vroeger. Absoluut een bezoekje waard dus.

De stijl van Olivia Palermo

Stijlvol, klassiek en supervrouwelijk. De stijl van Olivia Palermo is vooral heel erg Frans. Sophisticated met goede basics, altijd supervrouwelijk en nooit ordinair of te sexy. Olivia geeft bovendien haar eigen draai aan elke outfit door haar basic outfit te complementeren met trendy items. Zo zorgt ze ervoor dat haar outfits altijd anders en altijd interessant zijn.

Wat vind jij van de stijl van Olivia Palermo?