Nu de dagen kouder worden, mag een lekkere warme trui niet ontbreken in je garderobe. Bovendien is de sweater helemaal hot deze winter. Je ziet ‘m in verschillende varianten voorbij komen (van oversized tot met een printje) en is eindeloos te combineren. Ideaal voor de beerkoude dagen die voor ons liggen.

Prints galore

We zagen het al eerder; de print is dit seizoen hartstikke trendy. En ook de sweater leent zich prima voor een printje of twee. Van de grafische print tot pied-de-poule en van cartoons tot animals. Het kan en mag allemaal dit seizoen. Wees vooral niet bang om op te vallen. Een retro print, een kekke tekst of Disney figuren lenen zich prima voor een hoofdrol op je nieuwe favo sweater. Met een vette knipoog kom je overal mee weg.

Casual chic

Een echt meisje-meisje en vind je daarom een sweater vaak te casual? No worries, want de trui is prima te combineren met een mooie en stijlvolle kokerrok. Ook erg leuk en perfect voor de girly types onder ons; combineer de sweater met een plooirokje voor het ultieme schoolgirl effect. Tip: hoe enig het plooirokje ook is het gevaar van Britney-hit-me-baby-one-more-time effect ligt hier altijd op de loer. Houd de rest van je outfit dus stoer door te kiezen voor een trui met kabelpatroon of stoere boots.

Stoere Sweater liefde

Een sweater leent zich prima voor een stoere look. Kies voor een strakke skinny jeans in combinatie met sneakers en een fijne oversized trui. Ook bikerboots zijn een zeer stijlvolle en tegelijkertijd stoere optie voor een fijne casual look. Wat ook goed werkt, is het werken met contrasten. Een furry sweater combineer je met een leatherlook pant of een altijd-goed bikerjasje. Hoge hakken (voor een chique look) of platte booties (voor dat beetje extra rawness) maken je look helemaal af.

Heb jij al een sweater gescoord voor deze winter?