Om hebberig van te worden: de nieuwe Sweet Petit by Prénatal collectie is uit! Het kersverse newborn label brengt vier keer per jaar een nieuwe collectie uit en nummer 3 ‘Don’t call me Baby’ is zojuist gelanceerd in geselecteerde Prénatal winkels en in de Prénatal webshop. Net als de vorige twee collecties is ook deze lijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten met maat 50 t/m 68.

De derde Sweet Petit by Prénatal collectie draagt de naam ‘Don’t call me Baby’ en kenmerkt zich door de grafische illustraties, kleine tekstprintjes en getekend streep dessin. Opvallend en ontzettend lief zijn de tekeningen van bijvoorbeeld een giraf met een meisje die de collectie nog leuker maken dan ‘ie al is.

Sweet Petit by Prénatal: Don’t call me Baby

Ook ditmaal worden er volop quotes gebruikt in de kleding. Van ‘Don’t call me baby’ tot ‘I am your sweetheart’. Daarnaast is ook deze Sweet Petit by Prénatal collectie neutraal van kleur met veel lichtblauw, neonoranje en appeltjesgroen. Kleuren die perfect matchen bij het voorjaar.

De collectie is gemaakt van een luxe kwaliteit en biedt je baby het ultieme comfort. De zoete collectie is ook nu weer limited edition dus wees er snel bij, want de vorige keer vloog de collectie de winkel uit!

sweet-petit-prenatal-51

sweet-petit-prenatal-41

sweet-petit-prenatal-31

sweet-petit-prenatal-21

sweet-petit-prenatal-6

sweet-petit-prenatal

Je vindt de Sweet Petit by Prénatal collectie op prenatal.nl.

Wat vind jij van de nieuwe Sweet Petit by Prénatal collectie?

Bron: Prénatal