De zomer is ein-de-lijk officieel begonnen! Het weer zit nog niet helemaal mee (waar blijft de zon en 25 graden?), maar een leuke I Love Summer tag mag natuurlijk niet ontbreken op mijn blog. Dus daarom, mijn favorites voor deze zomer!

NAGELLAK

Ik ben dol, nee stapelverliefd zelfs, op roze tinten nagellak. Van hot pink tot koraal; I love them all! Vooral die van Essie zijn mijn absolute favoriet. Maar ook andere felle kleurtjes staan op mijn wensenlijstje voor deze zomer. Een fijne groene ontvang ik binnenkort, dus ik ben erg benieuwd hoe die staat! En ik wil ook nog graag een lichtblauwe kleurtje, zoals deze van Chanel. Supermooi voor de zomer!

VAKANTIE

Onlangs zijn mijn man en ik op mini honeymoon naar Barcelona geweest. Een supermooie en leuke stad waar ik zeker snel weer naar terug wil! Deze zomer dus geen zon, zee en strandvakantie. Maar we willen wel heel graag in het najaar nog even weg voor onze big honeymoon!

ZOMERDAG

Op een warme zomerdag draag ik het liefst een spijkershortje met een luchtje shirtje! Ook draag ik vaak zomerjurkjes. Open sandaaltjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Ik heb een paar mooie zwarte hakjes die eigenlijk overal bijpassen.

ZOMERHIT

Ik blijft Year of Summer een heerlijk nummer vinden, dus deze is echt mijn favoriet!

ZOMERSCHOENTJES

Ballerina’s, sandaaltjes, slippers; love them all!

ZOMERGEUR

Armani Acqua di Gioia is echt mijn favoriete geurtje voor de zomer. Ook La Vie est Belle is een van mijn favorieten, maar vind ik vooral lekker op de wat koelere dagen. Als het echt warm is ga ik voor Acqua di Gioia.

BADPAK, BIKINI OF TANKINI

Absoluut een bikini! Ik heb er nu 3 waar ik superblij mee ben. Een klassieke zwarte, een must-have als het gaat om bikini’s. Een zwart/wit/zilver gestreepte bandeau bikini van Seafolly en een vrolijke variant met een gekleurd printje.

ZOMERLIPSTICK

Ik draag eigenlijk nooit lipstick, en vooral niet in de zomer als het echt superwarm is. Liever ga ik voor een fijne lipbalsem of een mooie lipgloss in een zachtroze kleurtje.

ZOMERDRANKJE

Een ice tea vind ik heerlijk. Ook een roseetje kan ik echt niet weerstaan in de zomer.

ZOMER MUSTHAVES

Een leuk shortje, een wijdvallend wit T-shirt, fijne slippertjes en een goede zonnebril!

Wat vind jij het leukst aan de zomer?