Het magazine Vogue introduceert de Vogue Archive. De Vogue Archive geeft members toegang tot alle edities van de Amerikaanse Vogue. Inclusief alle advertenties en alles uitgevoerd in full-color. Every issue. Every page. 1892 to today.

The Vogue Archive

Als exclusieve member van de Vogue Archive heb je toegang tot alle edities: van 1892 tot nu. Sorteren en zoeken gaat gemakkelijk op decennium, designer, fotograaf of personality. Daarnaast kan je selecteren op het soort artikel, foto’s, covers en advertenties. En voor de echte fashion fanatics en de modejournalisten onder ons: het is ook mogelijk om te zoeken op kleur, materiaal of kleding. Bovendien zijn al je favoriete artikelen of foto’s gemakkelijk te bewaren (favorites). Daarnaast biedt Vogue Archive de mogelijkheid om artikelen en foto’s direct te printen. Ideaal bij het maken van een moodboard!

Natuurlijk is deze bron van fashion pleasure niet helemaal gratis. Membership is $1.575,- per jaar. Niet niks, maar Vogue Archive is wel ideaal voor elke modefotograaf, stylist of modestudent.