De SALE is weer overal begonnen. Zowel online als in de winkelstraten schreeuwen de afprijzingen je tegemoet. Om heel eerlijk te zijn ben ik geen fan van stapels met uitverkoopkleding en overvolle rekken waar je niet eens normaal en op je gemak naar kunt kijken. Maar ik houd wel van kortingen en vooral als deze kortingen zich overzichtelijk (lees: geselecteerd op maat, categorie en kleur) aan mij gepresenteerd wordt op een beeldscherm. Je raad het al: ik ben gek op koopjes jagen, maar dan wel veilig (zonder hordes andere koopjeslustige vrouwen) achter mijn computer. Maar omdat ik steevast te laat ben (mijn maat is altijd uitverkocht), ben ik erg blij met een nieuwe site die ik pasgeleden heb ontdekt: FashionSaleAlert. Je meld je gratis aan, selecteert de merken en winkels waar je regelmatig shopt et voila: de aanbiedingen en kortingen stromen overzichtelijk je mailbox binnen. Benieuwd? Ik vertel je graag alles over deze new fashion kid in town.

Op FashionSaleAlert.nl vind je een compleet aanbod van meer dan 850 merken en webshops. Jouw favoriet zit er dus gegarandeerd tussen. Van H&M, Zalando, ASOS en Zara. Maar ook de high-end fashion merken zijn vertegenwoordigd op FashionSaleAlert. Zo vind je er de aanbiedingen en sales van Jimmy Choo en Gucci. Handig als je graag nog een paar designer heels of handtas wilt bemachtigen, maar niet de volle pond wilt betalen.

Sale-bration

Maar hoe werkt FashionSaleAlert nu? Heel simpel. Binnen 20 seconden heb je een gratis account aangemaakt. Je selecteert de merken en shops waar je sale alerts van wilt ontvangen. Dit doe je door heel gemakkelijk zelf te zoeken of door te selecteren op alfabet of categorie. Bang voor een overload aan nieuwsbrieven? No worries, want je kunt zelf aangeven hoe vaak, op welke dag (doordeweeks heeft voor mij geen zin, want te weinig tijd om te shoppen) en op welke tijdstip je je sale alerts wilt ontvangen. Vervolgens kan je dit ook per merk en shop instellen! Nog een groot voordeel: je ontvangt alles in één overzichtelijke e-mail. Dus geen apart mailtje voor elke shop of elk merk dat je selecteert. Handig en tijdbesparend bovendien.

Eindoordeel FashionSaleAlert

En werkt het? Absoluut! Dankzij FashionSaleAlert kwam ik er achter dat mijn alltime favorite zwarte skinny van Supertrash nu bij De Bijenkorf was afgeprijsd. Superfijn, want dat bespaarde mij toch weer ruim twintig euro. En ook andere fashion sale alerts worden door mij met open armen verwelkomt. Of het goed is voor je portemonnee? Uh…ja en nee. Nee, omdat de mailtjes erg tempting zijn en je dus eerder iets koopt maar ook ja, omdat ik nu veel kieskeuriger ben met shoppen en sneller de sale afwacht. Kortom: Ik ben fan!

Ken jij FashionSaleAlert.nl al?