De lage paardenstaart is dé mode trend voor komend seizoen. Altijd chic, gemakkelijk te maken en bovendien immer stijlvol. Een absoluut blijvertje dus, deze low ponytail. We zagen deze beauty trend al voorbij komen bij de grote modehuizen als Dior, Valentino, Céline en Fendi die ons showde dat de lage paardenstaart erg divers is. Draag hem sleak and clean of kies voor een messy low ponytail voor die casual touch. Ik laat je graag de mooiste lage paardenstaarten zien voor de nodige inspiratie. Vraag rest: how low can you go?

Strakke, elegante low ponytail

Wil je een strakke en elegante lage paardenstaart? Kies voor een kaarsrechte midden- of zijscheiding en zorg ervoor dat je haar glad naar achteren is gekamd. Voeg eventueel een beetje gel toe voor dat extra gladmakkende effect. Bind je haar strak en laag in de nek vast met een zo’n dun mogelijk elastiekje. Variatie aanbrengen in je low ponytail? Wikkel dan een plukje haar om het elastiekje voor net die extra touch.

Casual low ponytail

Liever iets nonchalanter? Ga voor de rommelige en casual lage paardenstaart. Zorg ervoor dat je haar iets stugger aanvoelt door volumepoeder of droogshampoo aan te brengen. Ook zeezout in een flesje is een aanrader voor dat nonchalante effect. Een kaarsrechte scheiding is not the way to go met deze look. Kies dus voor een rommelige scheiding aan de zijkant. Bindt vervolgens je haren losjes vast met een elastiekje. Trek nog wat plukjes los voor dat extra casual effect et voilà, een casual low ponytail.

Wat vind jij van de lage paardenstaart?