Nieuwe ontdekking op het gebied van fab fashion is Ultimo Fashion. Ultimo Fashion is in handen van Denise die op 19-jarige (!) leeftijd haar eigen kledingwinkel begon. De kleine boutique is inmiddels uitgegroeid tot een bekende modezaak met de laatste trends, mooiste merken en goede service. Naast de fysieke winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel is Denise acht maanden geleden haar eigen webshop begonnen: ultimofashon.nl. In dit artikel vertel ik jullie hier graag alles over, inclusief een exclusieve kortingscode!

ultimo-fashion

Shopping walhalla

Ultimo Fashion is een waar shopping walhalla dat Denise helemaal zelf, met een beetje hulp van haar lieve en hippe moeder, heeft opgebouwd. Van het inrichten tot het inkopen van items; she did it all. Best knap als je nog zo jong bent! En al dat harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen, want Ultimo Fashion is een waar begrip geworden. Mede door de goede service en het persoonlijk stylingadvies is Ultimo Fashion een echte uitblinker. Deze kernwaarden voert ze ook door in de webshop waar je de mooiste merken (NIKKIE! Labee! 10feet!) vindt. Bovendien wordt je pakketje met liefde en zorg ingepakt en is je bestelling een waar cadeautje om uit te pakken.

Op Facebook en Instagram deelt Denise bovendien de leukste outfitfoto’s (voor de nodige inspiratie). Maar pas op: je wordt er ontzettend hebberig van, want alles is mooier dan mooi!

labee-the-rock

Let’s rock this sweater

Uiteraard was ik direct enthousiast geworden door de gave collectie van Ultimo Fashion. Nieuw in mijn garderobe is deze gave trui met de toepasselijk naam The Rock. Op de trui staat de tekst: Rock&Roll, hot sun, party time, sparkle. Met andere woorden: met deze trui kan je alle kanten op. Extra leuk: de tekst ‘SPARKLE’ aan de onderkant van de trui bevat ook kleine glittertjes, voor net die extra touch. I like!
De trui is perfect te combineren met een shortje of jeans. Vooral in de zomer zal ik deze trui vaak gaan dragen. Met een spijkershortje en slippertjes is dit de perfecte afterbeach outfit. Maar ook met een witte skinny of een spijkerbroek is deze trui zeker favoriet. Een alleskunnertje dus.

the-rock-sweater-labee

Over Labee

Mijn nieuwe favoriete trui is van het merk Labee. Een hip, nieuw en vrouwelijk merk van Nederlandse bodem. Labee heeft als slogan ‘BE A WOMAN’ en hiermee promoot het merk het vrouw-zijn in al haar vormen en de rollen die we dagelijks vervullen. Van dochter en echtgenote tot moeder, vriendin en collega. De collectie van Labee is veelzijdig en kleurrijk. De prints zijn handgemaakt, de zwierige designs zacht, comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit. Labee is voor iedere vrouw waar ook ter wereld die haar vrouwelijkheid wil versterken door de kleding die ze draagt.

Designer en initiatiefnemer van Labee, Charlotte Labee, weet het perfect te verwoorden: “Labee wil dat stukje extra’s geven, dat bijzondere element dat een vrouw laat zien dat ze speciaal is. Labee is een merk dat bewijst dat we bereid zijn om een stapje verder te gaan in vrouwen mooi laten voelen.”

Kortingscode Ultimo Fashion

Speciaal voor mijn lezeressen en volgers heb ik samen met UltimoFashion.nl een unieke en exclusieve kortingscode waarmee je 15% korting ontvangt op de gehele collectie! Gebruik hiervoor de code FSHNFORWARD in je winkelmandje. Happy Shopping!