Oud meets nieuw. De Bugaboo Bee³ is, na de onweerstaanbare designs van Andy Warhol en Bas Kosters, opnieuw gehuld in een eigentijds jasje. En ditmaal siert niets minder dan een schilderij van Van Gogh de look van de Bugaboo. Resultaat? De vertrouwde Bugaboo met een Oer-Hollands design om trots op te zijn.

van-gogh-bugaboo

bugaboo-bee-van-gogh

Al 15 jaar lang creëert Bugaboo prachtige en multifunctionele kinderwagens waar menig moederhart sneller van gaat kloppen. Het Van Gogh museum viert op hun beurt 125 jaar Van Gogh erfgoed. Reden te meer voor een samenwerking tussen de twee. Voor de special edition van de Bugaboo Bee³ is gekozen voor het schilderij ‘Amandelbloem’. Van Gogh maakte dit schilderij in 1980 als een cadeau voor zijn pasgeboren neefje Vincent Willem. Het schilderij staat symbool voor nieuw leven en een nieuw begin en past qua filosofie uitermate goed bij het merk Bugaboo.

van-gogh-bugaboo-detail

Van Gogh Bugaboo Bee

De zonnekap van de Bugaboo heeft een luxueuze zijdelook en feel waardoor het schilderij prachtig tot leven komt. Uiteraard is de Bugaboo zonnekap voorzien van alle fijne eigenschappen (o.a. waterafstotend en machinewasbaarheid) waar het merk om bekend staat. Fijn detail is de groene, kunstlederen duwbeugel en het bijpassende groene chassis. Beide passen perfect bij kleuren van het schilderij ‘Amandelbloem’. De wieg is bovendien uitgevoerd in petrolblauw wat zorgt voor een stijlvol geheel. Grote plus: de Bugaboo + Van Gogh voetenzak is tevens uitgevoerd in het prachtige werk van Van Gogh waardoor je kindje er niet alleen warmpjes maar ook stijlvol bijzit.

De Van Gogh Bugaboo Bee is nu verkrijgbaar bij de diverse Bugaboo verkooppunten en via Bugaboo.nl.

Bron: Bugaboo.nl